v.j.k parašė:
Mažas patarimas - vitamino D nebeduokitJo gaus su saule per vasarą pilnai
O jei neramu dėl jo kiekio vaiko organizme, galit išsitirti, kiek jo yra. Vitaminas…
ne ne,mus gydytoja sake tai ir duosiu
v.j.k parašė:
Mažas patarimas - vitamino D nebeduokitJo gaus su saule per vasarą pilnai
O jei neramu dėl jo kiekio vaiko organizme, galit išsitirti, kiek jo yra. Vitaminas…
ne ne,mus gydytoja sake tai ir duosiu
Lūšiukė parašė:
man tai gerai laika uzmusti padedava sedziu viena su vaikais jau kelinta diena, taip ta rutina atsibodus, tai bent kiek laikas greiciau prabega
![]()
Man kai pirmas vaikelis, tai net ir tokiose forumuose kazka naujo ir naudingo perskaitau, taip pat ir laika padeda uzmusti
mamyciuks28 parašė:
o ziurek musiskiai kone ta pacia diena gimetik metai gal skiriasi
tai dabar del vit D daug skirtingu nuomoniu yra
be vienos dienos pora metu vyresnis
as pati kai su vyresneliu esu macius vit d pertekliu, tai su mazaisiais atsargiai
Lūšiukė parašė:
pilnatis, tai vis po kokia pagerinta islenda![]()
nu taip,matomai ji ir veikia kai kurias
zuikelis112 parašė:
As zvakuciu paracetamolio ivairiu zoleliu arbateliu bepanteno sudokremo espumizano pirkaus daugiau nieko.
Su žolelių arbatomis atsargiai.
sakarmakar parašė:
Su žolelių arbatomis atsargiai.
Na as ramuneles krapu seklas ir kmynus pirkau
Rafinuota_bohema parašė:
Aš pirkaus termometrą,kuris į ausytę kišasiman patinka, kad jis labai greitai suveikia, nereikia kamuoti mažiuko
Mes bekontaktį turim, irgi geras
ingut3a parašė:
kam nuo diegliuku vaistai-galima masaziukus.kam nuo slogos-uztenka fiziologinio.kam raminanciu-nemokat kitaip nuramint?
Nuo dieglių ne vien masažai gali padėti, bet kartais reikia ir lašiukų, o kartais tik laiko
Nuo slogos ne visada gelbsti fiziologinis tirpalas.
Mellis parašė:
Mes bekontaktį turim, irgi geras![]()
As pirkau i ausyte, bet siaip neesu patenkinta ta elektronika. Zinau atveju kad nerode temperaturos o vaikas atrodo sergantis nuvede pas gydytojus ir 39 temp pasirodo
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai