Mary.S parašė:
O, idiotiškų argumentų konkursasreik bėgt popkornų, nieks nebus
ir nosinių, kad nuo apgailėtinų komentarų verkt baisiai netektų pradėt
:zvengiu:…
Gera minti davei eisiu ir as popkornu susirasiu
geras vakaras nusimato
Mary.S parašė:
O, idiotiškų argumentų konkursasreik bėgt popkornų, nieks nebus
ir nosinių, kad nuo apgailėtinų komentarų verkt baisiai netektų pradėt
:zvengiu:…
Gera minti davei eisiu ir as popkornu susirasiu
geras vakaras nusimato
emma parašė:
Jau pradedi nusišnekėt, garbės žodis. Čia ir baigiu.
jo. jei 2 men neduodi misinuko, ir neturi aukles, reiskia vaikas bus mamyciukas
P.S siaip tai kazkaip pagalvojau, kad viskam yra ribos. kazkiek teisios abi puses, bet pasakymas, kad dvieju men kudikis nesupranta, kas jam duoda buteliuka uzmuse...
visada esu ir busiu tos nuomones, kad vaikus reikia gimdyti tada, kai turi jiems bent kazkiek daugiau duoti, nei aukles ir pinigai..
gal tiesiog bent jau su antru ateis tas supratimas, ka reiskia mamos ir vaiko rysys. ko ir linkiu. nes dabar tai skamba kaip apie kazkokia preke , o ne apie savo vaika kalbetumet
silvia parašė:
nezinau kaip tai pavadinti ar mano sunus mamyciukas,nes yra lb savarankiskas viska daro pats..bet nori mane matyti savo akirati..ir eina i toleta paskui mane..tai c…
Taip, mamyciukas. Tokio amziais vaikas jau turetu suprasti kad reikia mamai leisti i tualeta nueit neziurint mazom akutem...
Buvimas su vaiku, jo mamyciuku nepadarys. Ypatingai pirmus metus:))) neisivaizduoju kieno galveleje gali kilti tokia mintis:))) Mano vaikas jau tiek kartu buvo nurasytas anytos ir kitu, vyresnes kartos atstovu, kad jau suskaiciuot negaliu:))) bet lauzo ju nustatytus standartus, kad net baisu:))) aisku dar mazas, dar viskas pries akis.
Daznas atskirinejimas nuo mamos, va cia nemazai prisidedaprie mamyciukiskumo. Nes saugumo jausmo sugriovimas, veda prie perdeto prisirisimo. Nes noras buti saugiems neisnyksta, tai prigimtinis poreikis:)))) Vieni vaikai susitaiko su tuo, kiti tai isreiskia maistavimu ir kitokiais psichologiniais nukrypimais:))) cia mano nuomone
As nekalbu, kad nereikia kartais istrukti pasizmoneti, as ir lankausi teatruose, kinuose, grozio salonuose. Bet kai isvykinejama keliom savaitem ir paliekamas leliukas, as nesuprantu. Galima 5 metu vaikuti palikti ilgiau, nu bet ne kudikeli. Mama vaikams yra saugumo garantas, objektas. Per ankstyvas atsiskirimas yra zalingas.
evagel parašė:
Per didele meile ir per didelis rupestis irgi nera gerai. Mano pusbrolis su pussesere totalus mamyciukai buvo. Be mamos ar mociutes vieni niekur pabut negaledavo :…
taip. krastutinumai negerai visur. absoliuciai.
bet mamos, augindamos vaikus ir jais besirupindamos, ypac kol jie mazi, dar nereiskia, kad yra kazkokios kitokios ri augina mamyciukus.
man irgi isejus nesinori sneketi apie vaikus, nes as su jais atsibunu namie,ir ka? kas cia tokio ypatingo? ir tusintis, patikekit manim, man taip nuobodu, kaip kad jum, su tom mamom, kurios vien apie vaikus sneka.
gyvenimas vien tusais ar vaiku auginimu nepasiriboja. isskyrus pirmus vaiko gyvenimo metus. as gerai pasirodo pasielgiau, kad subrendau vaikams, o negimdziau, nes taip reikia ar vyras nori, ar uzdirbu pakankamai pinigu, todel db pagimdysiu vaika.
Mamos, baikit kariaut
nu kaip nuo lenciugo nutrukusios
rekaujat ta pati per ta pati... juk kiekviena turi savo nuomone ir kitai nesugrusit jos per gerkle. Viena palieka kita nepalieka ir visos blogos
atsipuskit mamasos, gyvenimas kurkas paprastesnis nei cia bandot nupasakot
tebunie taika
Morenka parašė:
tai va, tavo rankos jau automatiskai biskeli supanciotos, bet atsiimsi, kai nemaitinsi :))) as kai ltg buvau, islekem su mama ir babyte i miesta, o maziu palikau vy…
bet kur reikia, ten nueinu su vaikuciu ar be jo
ne taip supratot,jis neina visada i toleta..ir niekada pries ji nesirodau nuoga.. jis uzeina paziuret kur as..beje jei ir matytu nuoga nemanau kad kazkokia tragedija..juk jie turi zinoti kad mama turi vienus lytinius organus ir tetis kitus..bet as jam tai aiskinu o ne rodau..visur einu su vaiku..tik pas gynekologus ne..nes sedint kedeje tikrai negalesiu sukontroliuoti kad jis nieko neimtu nuo daktaro stalo ar pan.nes jis vaikas ir jam viskas idomu..o pasiliksminti galima ir pakaitomis..pvz i kina eiti su draugemis ir vaika palikti vyrui..o po to jis eina su draugais..
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai