Morenka parašė:
klausyk tu besmegene susikisk liezuvi i savo subine ok? tai eik apsikabink tuos pyderus ir sedek su jais,kas tau yra, kkkad cia akis draskai atejus? kas tu tokia is…
Nu žinai...
Morenka parašė:
klausyk tu besmegene susikisk liezuvi i savo subine ok? tai eik apsikabink tuos pyderus ir sedek su jais,kas tau yra, kkkad cia akis draskai atejus? kas tu tokia is…
Nu žinai...
Morenka parašė:
Dievas parašė:
Uooooooj geras![]()
![]()
emma parašė:
Nu žinai...![]()
o tu nezinai?
Morenka parašė:
man asmeniskai nera malonu ir porele(vaikinas ir mergina) viesai besiglamonejantys. man bjauru. bet nei as nei kas kitas neturime teise ju menkinti
Morenka parašė:
o tu nezinai?
O tau tikrai normalu toks žargonas? Man nepanašu, kad žmogus kažkaip tave įžeidė... Gal ir skambėtų "mandrai", jei būtum 15-kos ir gatvės žargonas būtų reikalingas pelnyti "padjezdo" draugų pagarbą, bet šiuo atveju...
nerin-gele parašė:
man asmeniskai nera malonu ir porele(vaikinas ir mergina) viesai besiglamonejantys. man bjauru. bet nei as nei kas kitas neturime teise ju menkinti
cia as ne apie glamones o apie bucini, glamonems taip pat turi buti buti vieta , o ne vidury miesto ciut ne uz putku ir pimpaliuku ciupinetis...pilna mazu vaiku visur
emma parašė:
O tau tikrai normalu toks žargonas? Man nepanašu, kad žmogus kažkaip tave įžeidė... Gal ir skambėtų "mandrai", jei būtum 15-kos ir gatvės žargonas, būtų reikalingas…
As tai sakyciau kai truksta kantrybe tai tik morenka ir pasako viska sviesiai nes jai kaip suprantu ji truksta..
. Ir man truksta bet as iseinu is forumo... Nes yra individu kurie nervus gadina... As uz kad viska pasako bet zinai as netaisysiu zmogaus zargono... Cia jau jo reikalas kaip issiderkt galima ir mandagiai ir baisiai. Gal va ir ne seniem suprast
zargona
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai