SofiLuk parašė:
3 aukštas, pro pagrindines duris iejus... bet jus gal per priimamaji turite eiti ir jus nuves?
O cia vaiko ir motinos klinikoje taip?
Architektų g. 77, ŠiauliaiSofiLuk parašė:
3 aukštas, pro pagrindines duris iejus... bet jus gal per priimamaji turite eiti ir jus nuves?
O cia vaiko ir motinos klinikoje taip?
zzozolelina parašė:
Gal gali kuri atsakyti kur ten siauliuose yra ginekologijos skyrius ten atliks laparasakopija rytoj vykstu covid testui ir nesuprantu kur tai yra vaiko ir motinos k…
Kovid testa irgi turetu imt moters ir vaiko klinikose, bet iejimas yra per priimamaji. Nuo angeliuko kairiau vaziuoti/eiti. Ten bus vaiku ir moteru priimamasis, pasiskambinsit i ta telefonspyne ir pasakysit, jog del kovid testo. O del skyriaus pasiklausit jau dirbanciu ten sesuciu, kurios ims kovid testa ir jos tiksliai nurodys ar i skyriu per priimamaji patekt ar per pagrindines duris ( kur angeliukas)
E.Vai parašė:
Kovid testa irgi turetu imt moters ir vaiko klinikose, bet iejimas yra per priimamaji. Nuo angeliuko kairiau vaziuoti/eiti. Ten bus vaiku ir moteru priimamasis, pas…
Na rytoj aš vaziuoju tik testui, gulsys mane 7 balandzio. Na as rytoj pasiklausiu ten ačiū uz išsamią informacija🙂
Testas iki op galioja 72valandas.matyt todel, nes ir atsakymai ateis ne is kart o tik po paros🙂man taip gyd paskyre 5balandzio covid 7 balandzio gultis🙂Bet idomiai viska susake ji man o apoe siuntima nieko neminejo ir ziuriu e sveikatoje jo nera🤔Negaliu gydytojai priskambinti
zzozolelina parašė:
Testas iki op galioja 72valandas.matyt todel, nes ir atsakymai ateis ne is kart o tik po paros🙂man taip gyd paskyre 5balandzio covid 7 balandzio gultis🙂Bet idomiai …
Jums neštumo metu darys laparaskopija? 🙄 Pas kokią čia daktarę? 🤔
zzozolelina parašė:
Nesu aš nescia, cia td vejus rodo, buvau panaikinus bet vistiek rodo operacija paskyre gyd Valkerienė o operuos Zymantiene as ne vietine ne is Šiaulių
Man laparastopija irgi ji atlikinejo pries kelis metus labai faina maloni daktare... ismano savo darba... po operacijos greit pastojau🤗
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai