Leja2 parašė:
Noriu jūsų nuomonės. Gavau hcg rezultatą: pirmadienį darytas: 22,910.00, po kelių dienų 16.700,00,tada dar po dienos 16.129.00. Rezultatai krenta ir nerimauju,kad č…
jei krenta nėra gerai
Leja2 parašė:
Noriu jūsų nuomonės. Gavau hcg rezultatą: pirmadienį darytas: 22,910.00, po kelių dienų 16.700,00,tada dar po dienos 16.129.00. Rezultatai krenta ir nerimauju,kad č…
jei krenta nėra gerai
Laritela parašė:
Turim ankstuką?🥰
Taip, sveikinimai
Lolita3000 parašė:
Taip, sveikinimai
Ačiū❤❤❤
Sveikos, gal kas turės sėkmingų istorijų. Mano paskutinės mėnesinės buvo 06.04, bet jos nelabai reguliarios yra ir tą mėnesį po mėnesinių praėjus porai dienų vėl pakraujavau.
Hcg rezultatai tokie:
07/03 - 121
07/05 - 180
07/10 - 622..
Kaip manote jau ruošti save blogiausiam scenarijui, ar dar yra lašelis vilties? Gal kažkam irgi po truputi kilo pačioje pradžioje ir viskas baigėsi laimingai? Tyrimus kartosiu 07/12.
pagrandukas123 parašė:
Sveikos, gal kas turės sėkmingų istorijų. Mano paskutinės mėnesinės buvo 06.04, bet jos nelabai reguliarios yra ir tą mėnesį po mėnesinių praėjus porai dienų vėl pa…
Manau viskas gerai
Sveikos, gal kas galetu pasidalinti savo patirtimi. Laukiuosi, man 5-6 savaites. Kolkas vaisiaus nemato gydytoja, tik puselele. Labai pergyvenu del hcg kilimo.. Pirmadieni 300 penktadieni 520 siandiena (pirmadieni) 640. Net per savaite nepakilo dvigubai.. gal kam taip buvo, kad hcg kilo letai, bet viskas baigesi gerai? labai labai pergyvenu. aciu uz pasidalinimus.
bubblle18 parašė:
Pries menesi turejau persileidima o dabar menesines veluoja max 1 diena nors neaisku ar ciklas mano issibalansavo ar ne.. gaunasi pagal paskutini kraujavima 4-5 sav…
Sveikinu taip greitai pastojus!
Manau toks rodiklis visai neindikuoja, jog bus persileidimas
Karpet parašė:
Sveikinu taip greitai pastojus!
Manau toks rodiklis visai neindikuoja, jog bus persileidimas
Aciu labai tik baisu nes pagal savaites neatitinka skaiciai 🥺