burburbur parašė:
o butinai ryte si tyrima daryt reik ar nesvarbu kada?
Nesvarbu kada kraujas priduodamas. Tiesiog, paprastai kraujo mėginiai laboratorijoj tyriami po pietų.
burburbur parašė:
o butinai ryte si tyrima daryt reik ar nesvarbu kada?
Nesvarbu kada kraujas priduodamas. Tiesiog, paprastai kraujo mėginiai laboratorijoj tyriami po pietų.
Sunrise parašė:
Bet, kadangi dabar 10-11 DPO ar neturėtų jau būti didesni skaičiukai..? Juk jau praktiškai skaitytusi 4 nėštumo savaitė (skaičiuojant nuo paskutinių mm pirmos dieno…
Jei tik 10-11dpo (o galit dar ir klysti, gal 8-9, tiksliai pasakyti sunku, nebent su kokiu echo nustate), gali dar ir labai mazai rodyti. Kai snekejau su laborante, tai be 10-12dpo hcg neverta darytis, man ji taip sake. Palaukit kokias 2-4 dieneles ir pasidarykit nt ir pakartokit hcg ir matysit. ;) Visko buna, gal hcg leciau gaminas, bet labiau tiketina, kad suklydote del dpo. Siaip kai nestumo nera hcg yra iki 1. ;) Palaukit ramiai ir pamatysit ;)
Rasssaa parašė:
Sveikos merginos,rasau jums,nes nebezinau net ir ka galvoti..menesiniu nesulaukiau 8 dienas,siandien tik pasirode nezymus kraujas,skausmas pilvo apacioje,taciau vis…
Visi sie pozymiai lygiai taip pat gali buti del pms, o kai dar mm stipriai veluoja tai tuo labiau. Tikrieji nestumo pozymiai paprastai neatsianda anksciau nei 6 savaite, o tada jau testai ryskiai rodo ;)
Sveikutes, noreciau, kad pakomentuotumete, ka manote, ar yra kam panasiai buve....
Zodziu, praeita 5 dieni hcg 1366, po keliu dienu daktare pamate gimdoje gemaline puslyte su trynio maisu. Sy penktadieni, t.y. Po savaites nuo praeito tyrimo hcg 4196. Issigandau, kad per savaite per mazai paaugo, realiai turetu buti jau apie 10000. Nulekiau pas kita daktara ta pacia diena, pamate jau embriona su plakancia sirdim... Nudziugino, sako taip gali buti, taciau kai paskambinau savo daktarei, ji vel mane nuleido ant zemes, sako prie 4196 hcg sirdies matytis negalejo!
Turejau jau du nesivystacius, ka manote, ar vel tai gresia? Hcg augimas per mazas....
iewuzas parašė:
Sveikutes, noreciau, kad pakomentuotumete, ka manote, ar yra kam panasiai buve....
O jus pati matete ta plakancia sirdute? Na, gal laboratorija suklydo ir kazkoki bloga skaiciu uzrase? Pakartokit kitoje laboratorijoje ir pabrezkite, kad reikalingi tikslus skaiciai. Na, o jei sirdute plaka, tai viskas puiku turetu buti
Pypu parašė:
O jus pati matete ta plakancia sirdute? Na, gal laboratorija suklydo ir kazkoki bloga skaiciu uzrase? Pakartokit kitoje laboratorijoje ir pabrezkite, kad reikalingi…
Na lyg ir maciau, rode jis man, lyg ir tvinksejo, bet kai toks augimas, baisu, kad vel nebesivystys... Leidziuos fraxiparina ir geriu aspirina nes turiu afs
iewuzas parašė:
Na lyg ir maciau, rode jis man, lyg ir tvinksejo, bet kai toks augimas, baisu, kad vel nebesivystys... Leidziuos fraxiparina ir geriu aspirina nes turiu afs![]()
Tai jei sirdute plaka - viskas mazuliui gerai
Nesijaudinkit
Laba diena
Atsiprasau kad ne i tema,bet Prasau padekit man!!!
Daktaras isejo atosogaut.. Padariau tyrima 21 ciklo diena. Atsakymas :
Prolaktinas 343.60
Progesteronas 20.37
Paskambinau daktarui,jis pasake butinai pakartot progesterona,tai 24 ciklo diena pakartojau rezultatai tokie :
Progesteronas 42.42
Kartu atsiunte lentele :
Progesterono normos nestumo metu :
1 trimestras 35.0-141.0
2 trimestras 80.8-264.0
3 trimestras 187.0-681.0
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai