Stebuklobelaukiant parašė:
Nu man su mazesne hematoma buvo uzdraude ne tik seksa, bet ir vaiksciuot toliau nei iki tualeto 🤦♀️ idomi daktare.
Tai delto ir klausiu nes sake gyventi kaip gyvenusiai
Hematoma – tai tarp gemalo dangalų atsiradusi kraujosruva. 20 proc. kraujavimo pirmąjį nėštumo trimestrą atvejų lemia hematomos. Skaityti
visą straipsnįStebuklobelaukiant parašė:
Nu man su mazesne hematoma buvo uzdraude ne tik seksa, bet ir vaiksciuot toliau nei iki tualeto 🤦♀️ idomi daktare.
Tai delto ir klausiu nes sake gyventi kaip gyvenusiai
Ramiam parašė:
Sveiki ar pas kuria 13sav buvo atsiradusi hematoma 7-5cm tokia didele net išsigandau kai pasake.Per kiek ji jums išnyko ir kaip nėštumas.Ačiū pasisakiusioms😊…
buvo man 14 sav stiprus kraujavimas ir po jo atsirado hematoma 8×10 cm. Beveik visą nėštumą kraujavau tuo senu krauju. Prg leidausi. Viskas laimingai baigėsi
Book2u parašė:
Sveikos merginos! Deja, turiu ir aš šitą "dovanėlę" 5x3cm, laukiuosi 10+ savaitę. Kokios buvo jūsų patirtys su vit c? Gal kam padėjo? Mano hematoma kol kas tris sav…
vit c su rutozidu ar kuo ten man buvo skyrę. Ir prg.
Sveikinu! Book, su nėštumu!
LaMona parašė:
vit c su rutozidu ar kuo ten man buvo skyrę. Ir prg.
Dėkoju, bandysiu ir aš ta vit c. Tikiuosi suveiks 🤞🏻
Sveikos. Rado ir man hematomą, sakė nedidelė, bet negeroj vietoj, šalia vaisiaus. Gerti magnį, ilsėtis ir progesteronas. Dabar skaitau, kad skiria kitoms ir vitaminą c. Man apie tai niekas neminėjo. Kokiom dozėm vartojot jį? Ar būtina su rutinu vartot ar galima paprastą vitaminą c?
Angryfox parašė:
Sveikos. Rado ir man hematomą, sakė nedidelė, bet negeroj vietoj, šalia vaisiaus. Gerti magnį, ilsėtis ir progesteronas. Dabar skaitau, kad skiria kitoms ir vitamin…
būtent su rutinu vit c reikia. Nepamenu dozės
Angryfox parašė:
Sveikos. Rado ir man hematomą, sakė nedidelė, bet negeroj vietoj, šalia vaisiaus. Gerti magnį, ilsėtis ir progesteronas. Dabar skaitau, kad skiria kitoms ir vitamin…
Man buvo didelė hematoma, kuri pastoviai drenavosi, t.y turėjau nuolatinį tepliojimą. Pasak mano gydytojo, vitamino C vartojimas nėra tas dalykas kuris gydytų, bet dozė iki 1000mg tikrai nepakenks. Aš vartodavau paprastą vit C, vieną tabletę kurioje 600mg vitamino C.
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai