Rasytė12 parašė:
O tai kuri prg dedat į vidų?
Progesterone besins 200 Mg. Ryte ir prieš miega. Diena netepa. Turiu duohastono. Gal ji pagerti prieš miega ? Naktį tepimas irgi nėra labai gausus.. na čia siuo metu apstoję
Hematoma – tai tarp gemalo dangalų atsiradusi kraujosruva. 20 proc. kraujavimo pirmąjį nėštumo trimestrą atvejų lemia hematomos. Skaityti
visą straipsnįRasytė12 parašė:
O tai kuri prg dedat į vidų?
Progesterone besins 200 Mg. Ryte ir prieš miega. Diena netepa. Turiu duohastono. Gal ji pagerti prieš miega ? Naktį tepimas irgi nėra labai gausus.. na čia siuo metu apstoję
Snoozy parašė:
Progesterone besins 200 Mg. Ryte ir prieš miega. Diena netepa. Turiu duohastono. Gal ji pagerti prieš miega ? Naktį tepimas irgi nėra labai gausus.. na čia siuo met…
Tai ,kad jas galima ir gerti. Aš tas pačias vartojau. Tik senoau buvo UTROGESTAN. Tai siūlau pagerti dabar kelias dienas. Duphas labai silpnas. Net neprasidekit su juo.
Nepriimkit asmeniškai. Čia mano tik patarimai iš buvusių nesėkmių ir sėkmių 🌹 man kai nors šiektiek tepliojo, ir ginė ir vaisingumo spec. Liepe gerti. Kai nustojo tepti, nors tepe ir labai mažai, tada pradejau vel vaginaliai vartoti. Aš tai vartodavau po 800mg 🙈🙈🙈 ir dar iki 37 sav dejausi po 200 mg nakčiai, kad kaklelis netrumpetu 🤦 tai po to tiek užilgejo,lad visai nebenorėjo trumpėti 🤣🤣🤣
Rasytė12 parašė:
Tai ,kad jas galima ir gerti. Aš tas pačias vartojau. Tik senoau buvo UTROGESTAN. Tai siūlau pagerti dabar kelias dienas. Duphas labai silpnas. Net neprasidekit su…
Na nežinau. Jos tokios na tikrai negeriamos. 😁 net parašyta kad nevartoti per burna 😬
Kaip aš noriu mėgautis nėštumu jau, bet vis dar negaliu atsipalaiduoti 🙁
Sveikos, man siandien rado ties istmine dalimi 19x11 retrotrochine hematoma, is didelio streso kazka apie placenta kalbejo. sake tausoti save pas ginekologe 18 diena einu. Daugiavaisis abu vystosi gerai, skirtingi namukai 13 savaite mums. maudzia pilva, bet kraujo nera. Gal pas kazka su dvynukais buvo kazkas panasaus?
- [x] Sveikos aš su tokiu klausimu birželio 8 pakraujavau nuvykau į ligonine vaisiui viskas gerai rado hematoma tada kraujavimas nustojo ir vakar vėl prasidėjo kraudavau pastoviai 3 val vėl nuvykau į ligonine patikrino viskas gerai vaikas juda auga.Bet kraujuoja dabar jau silpnai visa naktį nebuvo ryte vėl atsirado bet jau nebe taip gausiai.Hematoma yra ir placenta atsidalijusi.Ar dar kam Nors taip buvo kaip nestumas? Kraujavimo jokio Neliko nei skauda nieko kaip nieko Ne butu buve Nors Kai buvau dabar pas gydytoja vaikui viskas gerai 12 sav jau bet hematoma padididejo 5,6-1,8cm.Bet nekraujuoju nei skauda kartais pamaudžia ir viskas. Ar kam Nors dar su tokia hematoma nebuvo uždraude milimuko 😊nes Kai Darom nei skauda nei ka nei kraujo nei biski nepasirodo tai neramu gal nedaryti.NES gydytoja nieko apie tai neminejo😊
Vikiiii parašė:
- [x] Sveikos aš su tokiu klausimu birželio 8 pakraujavau nuvykau į ligonine vaisiui viskas gerai rado hematoma tada kraujavimas nustojo ir vakar vėl prasidėjo krau…
Nesuprantu. Tai kraujuojat, tai nekraujuojat. Šiaip su hematoma dažniausiai sako ilsėtis, kuo mažiau judėti ir tuo labiau be sekso būti.
Ne taip parašiau nes iš ankščiau kur rašiau nukopijavau kad Ne reiktu rašyti iš pradžiu 😊Ir dabar pažiurejau kad Ne taip išsirašė😊
Paskutini kart kraujavau pries 2sav. Turiu hematoma 5,6-1,8cm.Paskyrė gerti progesterona ir viskas daugiau nieko Nesake tai todel ir klausiu
Saulytex parašė:
Ne taip parašiau nes iš ankščiau kur rašiau nukopijavau kad Ne reiktu rašyti iš pradžiu 😊Ir dabar pažiurejau kad Ne taip išsirašė😊
Aš kai turejau hematoma,sake jokio sekso.
Saulytex parašė:
- [x] Sveikos aš su tokiu klausimu birželio 8 pakraujavau nuvykau į ligonine vaisiui viskas gerai rado hematoma tada kraujavimas nustojo ir vakar vėl prasidėjo krau…
Nu man su mazesne hematoma buvo uzdraude ne tik seksa, bet ir vaiksciuot toliau nei iki tualeto 🤦♀️ idomi daktare.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai