tigriuke666 parašė:
moteryte deja zinau atveju i ne viena kai mamos tiesiog nenori maitinti pacios joms mishinuas patogiau... vienos vartoja vaistus dar nestumo metu kad jo neturetu kitos aiskina ad ai man taip patogiau... patikek ne is pirsto lauzta visa tai... as nesmerkiu tu kurios tikrai neturi pienuko, bet deja dauguma atveju neturejau pieno-tiesiog su mishinuku ramiau... va ir neseniai su drauge kalbejau skundiesi pienuko truksta o pokalbio gale kai patariau ka daryti atsake kad man mishinuku maitinti patogiau ir nenoriu jau krutim maitinti, dar su viena kalbejau irgi pasake as nuo pat pradziu nenorejau maitinti krutim kad ir buvo pieno nesistengiau duoti zysti... kitos vyras stebi kad ji dailios figuros neprarastu tai ir CP spec daro ir kad pieno nebutu vaistus vartojo... ir cia tik keli pvz kuriuos zinau... va todel galbut ir atrodau kategorishkesne siuo klausimu.na ir be to siaip tema apie primaitinima tad baigiam zindymo diskusijas
tuo klausimu galme kitoj temoj padiskutuoti
![]()
na tai gal ir kalbi tik apie savo drauges kurioms paprasciau maitint misinukais.pvz as pagimdziau ir pieno turejau tik savaites kad ir kaip stengiaus maitinti.ir ka? neduot misinuko ir laikyt vaika alkana? pvz mano mama nei su manim nei su broliu neturejo pieno..net ligoninej pasake apziurejusios krutine kad pas ja nera pieno liauku,ir ji gali stengtis nesistengt pieno netures...taip kad ne vien atvejai kad moterys nenori maitinti,ir duoda misinuka.dziaukis kad gali maitint MP,bet nesmerk ir tu kurios maitina misiniais.O as tikrai vaikui neduociiau donores pienuko,as jau geriau misinuka duodu.