Linči parašė:
Merginos kaip dėl epidiuro užtenka tik adatų ar reik ir vaistų? Man debreceno vaistinėje sakė vaistai su receptu tai likau nesupratusi, pasiėmiau tik tas adatas…
Aš gimdymo namuose vaistinej nusipirkau viską, mažą ką. Be recepto
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaLinči parašė:
Merginos kaip dėl epidiuro užtenka tik adatų ar reik ir vaistų? Man debreceno vaistinėje sakė vaistai su receptu tai likau nesupratusi, pasiėmiau tik tas adatas…
Aš gimdymo namuose vaistinej nusipirkau viską, mažą ką. Be recepto
Barikela parašė:
Tai kėdutę vyras atsiveža važiuojant namo jau? Vaiką ant rankų reikia neštis? O gal kas vežėsi kėdutę su savim, arba vyras atvežė kitą dieną? Man atrodo patogiau pa…
Man neleido kedutes pasiimt i palata, jum paciai sunku bus nestis ja su vaiku, kai busit po gimdymo maziausiai noresis toki svori nesti. As nesiausi savo mergyte rankose, akusere nese daiktus, o vyra ileido i vidu, isidejom vaikuti ir ciuozem i masina
nelieps tikrai lauke visko pasidaryt.
sierpe parašė:
Sveikos. Tai klaipėdoje alternatyvų nėra? Tik universitetinė ligoninė?
Kur būtų galima aplink Klaipėdą gimdyti
Kretingoje 😊
sierpe parašė:
Tauragėje
sierpe parašė:
Pacioje klaipedoje taip tik GN. Aplink tai kretingoje, taurageje, telšiuose, mažeikiuose.
Gal kas nesenai buvot priemime?
Kazin ar paleistu namo patikrine jei vaikuciui viskas gerai butu ar paliktu guleti?
Ryt jau terminas, o judesiukai stipriai sumazeje. Zinau, kad pries gala jie aprimsta, bet mamos sirdziai vistiek nelabai ramu, noretusi ysitikinti. Bet va ligonineje bereikalo irgi nesinori guleti, nes dar vienas vaikas namie
Rramintaa parašė:
Gal kas nesenai buvot priemime?
Kazin ar paleistu namo patikrine jei vaikuciui viskas gerai butu ar paliktu guleti…
Manau niekas sito jums cia neatsakys
bet kai buvau pries pora savaiciu priemime del to paties, tai gulde i skyriu stebejimui is kart, gydytoja net nebuvo atejus iki priimamojo apziuret...
element parašė:
Manau niekas sito jums cia neatsakysbet kai buvau pries pora savaiciu priemime del to paties, tai gulde i skyriu stebejimui is kart, gydytoja net nebuvo atejus …
Taip ir maniau. Manau ir db ne kitaip
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai