ginttare parašė:
O chalata duoda? Ar tik maike? As neauksta, bijau kad paskesiu, gal savo koki maikona geriau pasiimti?
neduoda chalato,tik kai atvaziuosi gimdyt priimamajam duos tokius naktinius apsimaut
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdaginttare parašė:
O chalata duoda? Ar tik maike? As neauksta, bijau kad paskesiu, gal savo koki maikona geriau pasiimti?
neduoda chalato,tik kai atvaziuosi gimdyt priimamajam duos tokius naktinius apsimaut
atanod parašė:
neduoda chalato,tik kai atvaziuosi gimdyt priimamajam duos tokius naktinius apsimaut![]()
A tai jau ir chalato nebeduoda.savo kazkaip gaila gadinti
deivy parašė:
A tai jau ir chalato nebeduoda.savo kazkaip gaila gadinti![]()
ne nedave
vasara buvo,tada kai gimdziau,tai jo ir nereikejo,tik po gimdymo uzsidejau palatoj
deivy parašė:
A tai jau ir chalato nebeduoda.savo kazkaip gaila gadinti![]()
nieko nesugadinsit
as dar ir siai dienai ji turiu ir uzsidedu , gi pacio gimdymo metu jus busit be jo, o pries einant i palata jau busit susitvarkiusi ( apsivaliusi , isidejusi iklota )
jolitukas.mo parašė:
As jau ryt gimdysiu niu gal ir sendiena![]()
sveika.ir kaip praejo gimdymas?esi viskuom patenkinta?
Torri parašė:
na mums savais rengt neleido gimdykloj, dejo tik pampi, kojinytes ir kepuryte, dar patys i savo dekuti vyniojo.
cia gal priklauso nuo darbuotuju ( akuseres , gydytojos, sesutes ) mes samdemes akusere tai gal del to klausesi mano pageidavimu , man tie ligonines dekuciai nelabai prie sirdies ... bet irgi vienintelis dalykas kurio neleido tai i savo dekuti vynioti tik nesuprantu kodel
mamyciuks28 parašė:
cia gal priklauso nuo darbuotuju ( akuseres , gydytojos, sesutes ) mes samdemes akusere tai gal del to klausesi mano pageidavimu , man tie ligonines dekuciai nelaba…
gali but
o cia jau del sterilumo matyt
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai