slem99 parašė:
Man terminas pagal echo 25,tai irgi baisu darosi, kai uz lango tokie salciai, o jei palatose vejai kose per langus, nors kai kurios mamytes rase kad pogimdyvinese n…
nusipirkit tos lipnios juostos popierines jai ka vyras paklijuos
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdaslem99 parašė:
Man terminas pagal echo 25,tai irgi baisu darosi, kai uz lango tokie salciai, o jei palatose vejai kose per langus, nors kai kurios mamytes rase kad pogimdyvinese n…
nusipirkit tos lipnios juostos popierines jai ka vyras paklijuos
mamyciuks28 parašė:
nusipirkit tos lipnios juostos popierines jai ka vyras paklijuos![]()
Kaip tik vyrui ir sakiau, kad reik juostos pasiimt, patys apsiklijuosim jei reiks
Paziurekit kad langai butu uzdaryti, as vaziuodama gimdyti uzfiksavau kad masinoi rode -15 ir kad vejas buvo nemazas. Palata buvo silta, diena 26 budavo nakti 22-23, mano palata buvo ne is vidinio kiemo puses, tai mes gaudavom saulytes
Tik reikejo langus patiem uzsidarineti nes juos laike tik lipni juosta. Palatoi buvau tik su pizama, nes su chalaciuku man buvo per karsta, o priesais palotoi moteris su storu chalatu vaiksciojo. Manau kad mum saulyte gerai pasildydavo palata
Aviarte parašė:
Paziurekit kad langai butu uzdaryti, as vaziuodama gimdyti uzfiksavau kad masinoi rode -15 ir kad vejas buvo nemazas. Palata buvo silta, diena 26 budavo nakti 22-…
Nu va smagu girdet
Aviarte parašė:
Paziurekit kad langai butu uzdaryti, as vaziuodama gimdyti uzfiksavau kad masinoi rode -15 ir kad vejas buvo nemazas. Palata buvo silta, diena 26 budavo nakti 22-…
na smagu kad pas jus buvo silta.o as va is po lignines jau snd sedau ant vaistu nuo kosulio
o beliko iki termino 4 dienikes. nu nelaiku man nelaiku...
raudoniuke1 parašė:
na smagu kad pas jus buvo silta.o as va is po lignines jau snd sedau ant vaistu nuo kosulioo beliko iki termino 4 dienikes. nu nelaiku man nelaiku...
arbateliu daugiau gerk , ciobrelis nuo kosulio pasiinhaliuok su brontexu . Ir sveikinuuu ;)]
Kadangi gimdziau cia visai neseniai, galiu pasakyt tik tiek, kad nors cia ir Klaipeda, bet gydytojai- tai Dieve padek..
negaliu garantuot, kad kitur butu buve geriau, bet ka patyrem cia su vyru esam pakraupe.. aisku, svarbu, kad viskas mum gerai, esam sveiki ir laimingi.. bet gydytoju aplaidumas auksciausio lygio..
vienintele anesteziologe buvo sauni moteris.. akusere Roma berods vardu viduryje gimdymo isejo i ambulatorija, pareiskus kad jai ten reikia.. todel mes su vyru pasimete buvom, o gydytojai eme patys stumti ant jos, kad sitaip ji eme ir isejo.. Janusas irgi gan normalus atrode iki kol nepradejo kratytis atsakomybes.. na nezinau.. gal kad viskas kiek kitaip butu buve, buciau kitokios nuomones.. bet dabar gimdyklos personalu esu pasibaisejus..
pogimdyviniam sesutes tik Super!
palatoj ant tiek silta, kad dedam slapia ranksluosti ant radiatoriaus, nes truksta dregmes.
audra.kill parašė:
Kadangi gimdziau cia visai neseniai, galiu pasakyt tik tiek, kad nors cia ir Klaipeda, bet gydytojai- tai Dieve padek..
komplikuotas gimdymas?
Vinipoo parašė:
komplikuotas gimdymas?
Cia ne tame esme, komplikuotas ar ne, kaip gali tave 1 palikti gimdymo metu? as suprantu per saremius vienai guleti kol kaklelis atsidaro...bet kai jau stumimas prasideda...ziauru. Turejau priimamajame su Janusu reikalu, tai nelabai gera ispudi paliko jis man
Marija Mo parašė:
Cia ne tame esme, komplikuotas ar ne, kaip gali tave 1 palikti gimdymo metu? as suprantu per saremius vienai guleti kol kaklelis atsidaro...bet kai jau stumimas pra…
na kažką jau esu girdėjus apie tai, kad pačios "viršūnėlės" nelabai mėgsta "neapmokamą' darbą
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai