2022.01.24 20:48 (prieš 4 m.)
Momo_M parašė:
Sveikos, pasigavau ir aš šitą zarazą... labai pergyvenu, nes dar tik 6 savaitė, šiąnakt akritau, laikosi visą dieną temp 37,7... gėriau vieną paracetamolio, nes gal…
Sveiki,
Svarbu nesijaudinkite ir nestresuokite anksčiau laiko.
Aš ką tik prasirgau koroną irgi, buvau 10 savaitę nėščia kai atkritau. Viskas vienu metu man buvo: aukšta temžė, sloga, gerklės skausmas, kosulys ir galvos skausmas beprotiškas...
Temperatūra aukšta dvi paras laikėsi, apie 39, numušti buvo sunku. Bet pirmą parą geriau iki 4 tablečių paracetamolio (bandžiau kentėti, bet neimanoma buvo, nes tempė buvo aukšta ir galva plyšo atrodo, nuo skausmo net ašaros bėgo, beto šeimos daktarė patarė gerti ir nesikankinti, nes aukšta tempė I trimestre negerai).
Irgi pergyvenau ir atrodo buvo dingę visi pykinimai ir skausmai krūtinės kol sirgau... Bet būklei pagerėjus - vėl viską jaučiu.
Jūsų vietoje tikrai nesikankinčiau, išgerčiau paracetamolio, daaaaaug (bet tikrai daug!)skysčių ir pamatysite pagerės. Svarbu nesijaudinkite.
P.S. O dėl melisos girdžiu pirmą kartą. Aš ją gėriau ir geriu iki dabar kartais 😉