salexa parašė:
Yra, man buvo. Dare Stankeviciene ir is namu iskviete Opulskiene.
Tai Stankevičienė iš Klaipėdos perėjo į Kretingą?
salexa parašė:
Yra, man buvo. Dare Stankeviciene ir is namu iskviete Opulskiene.
Įdomumo dėlei įkelkit kas gimdėte Kretingoje nuotraukas kaip atrodo gimdyklos ar po gimdyvinės palatos.
Tikrai ne tai svarbiausia, suprantu, kad ne į viešbutį važiuoju, esu girdėjusi labai puikiu atsiliepimu apie Kretingą, todėl tai be abejo nėra prioritetas, tiesiog šiaip idomu palyginti
Du-Gaideliai parašė:
Man cp dare beveik pries 6 metus, tada ji dirbo.
Du-Gaideliai parašė:
Įdomumo dėlei įkelkit kas gimdėte Kretingoje nuotraukas kaip atrodo gimdyklos ar po gimdyvinės palatos.
Galite nueiti ir apsiziureti, viska aprodo
salexa parašė:
Galite nueiti ir apsiziureti, viska aprodo![]()
Viskas ten labai puiku. Tik tiek tegaliu pasakyt,nes gimdziau greit ir nebuvo kada fotkint..
Du-Gaideliai parašė:
Fotkinau nesciai draugei, kol dar nebuvau agonijoje 😅
Gimdykla tai tokia primityvi, senovine, bet pogimdyvines palatos fainos, renovuotos 👌

Pikaciuks parašė:
Fotkinau nesciai draugei, kol dar nebuvau agonijoje 😅
Gimdykla tai tokia primityvi, senovine, bet pogimdyvines palatos fainos, renovuoto…
Mano vyras geriau gimdykla prisimena nei as
sakau ziurek pazistama? Sako cia kur gimdei tu ta pati
djdziukea parašė:
Mano vyras geriau gimdykla prisimena nei assakau ziurek pazistama? Sako cia kur gimdei tu ta pati
![]()
O man tai prisiminimas skausmo tik 😁😁nezinau,vusus gimdzuau iki 5val. Ir ta aplinka jau buvo nesvarbu..pirma gime Raseiniuose,isvis buvo nedidele gimdykla ir uz sienos kita gimdyve reke..svarbu,kad gimdymas butu sklandus ir vaikutis sveikas.ir po tos pora paru praeina be galo greit,norisi tik miegot..tarsi per migla tos pirmos dienos
egle84 parašė:
O man tai prisiminimas skausmo tik 😁😁nezinau,vusus gimdzuau iki 5val. Ir ta aplinka jau buvo nesvarbu..pirma gime Raseiniuose,isvis buvo nedidele gimdykla ir uz sie…
O man kaip tik isimintiniausios pirmos dienos... atsimenu kiekviena smulkmena...
Abu kartus gimdziau Kretingoje, antruoju esu beprotiskai patenkinta... kad personalas pagarbus buvo ir klause mano nuomones... tik pediatre man ten nelabai patinka, bet svarbiausia apziuri mazyli.
@Merida@ parašė:
O man kaip tik isimintiniausios pirmos dienos... atsimenu kiekviena smulkmena...![]()
Kas jums prieme gimdyma?
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai