J.V. parašė:
O kas per komplikacija? Jeigu ne paslaptis ☺️ labai įdomu viskas ko galima tikėtis ☺️
kazkas nepavyko su pazasties nusiurbimu kaires puses. Man kazkodel po mazinimo operacijos nedejo drenu, tada susikaupe skysciai, ko pasekoje uzkilo auksta temperatura, sutino iki kaklo. Rankos pakelt negalejau. Buvau gal 4 kartus privaciai konsultuotis nes manes operaves daktaras neziurejo. Privatus gyd nenorejo veltis ir taisyt svetimu klaidu. Kai jau atsiduriau skubios pagalbos skyriuj, aciu gyd rezidentei kuri nenumojo ranka i mano situacija, tada po 2 sav vel operavo nutrauke skyscius, idejo drena. Tada gavosi pazasties celiulitas. Po siai dienai pazastis ir aplink akmens kietumo. Aciu dievui nera puliu nera skyscio. Neskauda tik kad labai kieta. Echoskopija darausi laikas nuo laiko. Nieko blogo nerodo. Su laiku gal tas kietumas praeis. Nes jei butu kas nors blogai tai nezinociau nei pas koki daktara kreiptis nei kur ieskot pagalbos. Operaves daktaras klinikose jau nedirba ir jam dzin. Po manes nors ir tvanas, mazdaug. Va tokia tai nelinksma istorija mano. Bet po maza zingsneli einu i pasveikima.
Jums linkiu sklandzios operacijos ir lengvo bei greito gyjimo. Mano atvejis buvo isskirtinis. Tokiu sako pasitaiko retai. 🙂