Lemure parašė:
O kas turi daug kalorijų, kai negali valgyti kiaušinių, pieno ir kviečių? Nei bandelės kokios, nei šiaip kažko skanaus![]()
Mesos kirskit
su daug daug salotu garnyro
ir sotu, ir skanu.
Lemure parašė:
O kas turi daug kalorijų, kai negali valgyti kiaušinių, pieno ir kviečių? Nei bandelės kokios, nei šiaip kažko skanaus![]()
Mesos kirskit
su daug daug salotu garnyro
ir sotu, ir skanu.
Lemure parašė:
mano ugis 1,60. as dar maitinu, bet stebiu, kad daugiau nekristu svoris, kai bunu pas seimos gydytoja, pasitikrinu krauja, tai hemoglobinas visada aukstas buna, kap…
va va
ir aš panašiai jaučiausi. Dejavau dejavau, kaip sunku to ir ano nevalgyti, o paskui taip įsivažiavau, kad, žiūriu, nrlabai jau ir norisi
Ir kraujas pasitaisė, jėgų daugiau... dviem dydžiais rūbai "susitraukė", visai smagu
Nežinau, bent man energijos antplūdis buvo
Lemure parašė:
nu taigi o į košę aliejuko gero nepilat? Ir sočiau, ir naudos yra ;) Mėsytę tą pačią juk galima valgyti
Mano ūgis 1,7 m, buvau iki 59 kg nukritus. Nu tai kūda buvau, vyras sakė - per kūda, bet aš labai gerai jaučiausi
Aš kad ir kiek ribotai maitinaus kažkaip alkana niekad nesijaučiau. Na, bet ir valgiau nuolat
Merginos, o kaip suzinojot, kad kvieciams alergiski? Tiesiog isemet is raciono ir stebejot? Nes man alergologe aiskino, kad jei kvieciams alergiskas, tai pirmiausiai pasireiskia viduriavimu, pilvo putimu ir pan..
Matau, diskutuojat apie svori. Nors as kardinalios dietos nesilaikau, bet va man jauciasi ant sveikatos. Ir nagai luzta, plaukai ziauriai slenka, svoris aisku irgi krenta (na del to tai nesiskudziu, nors vyras jau bamba
), ir i sonus pameto kartas nuo karto
Kraujo tyrima tik pavasari dariaus, buvo lb geras. Reiktu ir dabar pasidaryti, bet ale taip nesinori maziukui ligu parnest, tik nesenai is ju issikapanojom.. Na bet reikes prisiruosti, nes nukrisiu kada salia lovytes visa isplikusi
Greeneyed parašė:
Merginos, o kaip suzinojot, kad kvieciams alergiski? Tiesiog isemet is raciono ir stebejot? Nes man alergologe aiskino, kad jei kvieciams alergiskas, tai pirmiausia…
Gydytoja gal turejo omeny celiakija? Tuomet gali buti. Bet alergija tikrai nebutinai tuo pasireiskia - maniske nei viduriavo, nei ka, tik berimai budavo. Stipriai alergizavo kvieciai vienu metu.
flavuss parašė:
Gydytoja gal turejo omeny celiakija? Tuomet gali buti. Bet alergija tikrai nebutinai tuo pasireiskia - maniske nei viduriavo, nei ka, tik berimai budavo. Stipriai a…
Na taip, apie celiakija kalbejo. Kaip is jos kalbos supratau, kad tik tokia alergija or tebuna, jei kvieciams.
Gal as ko nesupratau arba jinai kazka nusnekejo ne i ta puse..
Greeneyed parašė:
Na taip, apie celiakija kalbejo. Kaip is jos kalbos supratau, kad tik tokia alergija or tebuna, jei kvieciams.
Celiakija yra labai rimta liga ir liecia ne tik kviecius, bet ir visa glitima apskritai. O kvieciai, ypac mazuosius alergiukus, daznai alergizuoja
spirgis parašė:
Sveikos. Del prausikliu, tai as radau labai gera priemone. I vonele pilu linu semenu vandeneli (1 sauksteli maltu uzmerkiu stikline vandens ir vis pamaisau, gaunas …
O po tokios vonios dar nuprausiat vandeniu ?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai