flavuss parašė:
na, aš gi nežinau jūsų situacijos, kad galėčiau kažką drąsiai patarinėti![]()
Pas mus priezastis pasalinta kaip ir...beliko tuos plemukus sutvarkyti...bet jie iki to kremo jau nyko...o cia uztepem ir viskas israudo.
flavuss parašė:
na, aš gi nežinau jūsų situacijos, kad galėčiau kažką drąsiai patarinėti![]()
Pas mus priezastis pasalinta kaip ir...beliko tuos plemukus sutvarkyti...bet jie iki to kremo jau nyko...o cia uztepem ir viskas israudo.
-Egle- parašė:
tai jau suku galvele,kad reik kazkur utilizuot plunksnas ir vilna...ne,jokiu tyrimu,apart testo daugiau nedare ir nesiule darytsioj vietoj kaz…
na jūs gi labai maži darėtės, ar ne?
Daugiau tokiems pypliams nelabai ir daro ...
-Egle- parašė:
mane pacia ziauriai grauzia vilnoniai rubai,ta vadinamoji mohera,negaliu as ju devet...o va anyta labai juos megsta ir pastebejau,kad vaikas pradeda …
vilnoniai rūbai man atrodo daug ką erzina, ir mane taip pat, gal čia tokia vilnos savybė
nors pvz pirštinės vilnonės manęs visiškai neveikia. Mane šiaip ir ne vilnoniai erzina, jei prie kaklo - dažno ir pakabuko negaliu kabintis, nes tada kasau, man kutena, jei kažkas prie kaklo yra
Tai sunku pasakyti, gali ir šiaip kutenti vaikui, o gal ir tikrai netinka
Kristutis parašė:
Jei plunksnos netinka, tai oje - nei vištiena, tikėtina bendrai paukštiena, nei pūkiniai kombinezonai ir pan. gali netikti. Nors keista, mes turim alergiją kiaušini…
mes irgi turim alergiją kiaušiniui, nors pūkam ir plunksnoms - ne. Jau antrą žiemą pūkinį kombį atnešiojom ir nieko
Kalakutieną taip pat tinka, tik nelabai ją mėgsta panelė
flavuss parašė:
mes irgi turim alergiją kiaušiniui, nors pūkam ir plunksnoms - ne. Jau antrą žiemą pūkinį kombį atnešiojom ir niekoKalakutieną taip pat tinka, tik nelabai ją mė…
Jūs jau išauginėjat, turbūt ir daugiau mėsytės galit valgyt apart kalakutienos
O pas mus taip sakant pats pikas, tai nelabai turiu ką pasiūlyt
Dabar antrą dieną eksperimentuoju su veršiena, lyg ir nieko, bet dar per mažai dienų praėjo. Bet nenuleidžiu rankų. Manau, kad tikrai atrasiu nors vieną mėsos rūšį, kurią galėsiu ramia širdimi duoti
Dar eilėj laukia daug neišbandytos mėsos
Kristutis parašė:
Jūs jau išauginėjat, turbūt ir daugiau mėsytės galit valgyt apart kalakutienosO pas mus taip sakant pats pikas, tai nelabai turiu ką pasiūlyt
Dabar antrą die…
Zinok, bandyt tai gal ir galim daugiau ka, bet va panele labai jau gurmane pasidarius - be erienos nelabai ka ikisi...
net triusio atsisako
o valgymo kiekiai tai kaip gero berno...
Kristutis parašė:
Jūs jau išauginėjat, turbūt ir daugiau mėsytės galit valgyt apart kalakutienosO pas mus taip sakant pats pikas, tai nelabai turiu ką pasiūlyt
Dabar antrą die…
Pabandyk triušienos, ėrienos
flavuss parašė:
Zinok, bandyt tai gal ir galim daugiau ka, bet va panele labai jau gurmane pasidarius - be erienos nelabai ka ikisi...net triusio atsisako
![]()
Maniškė krupena, bet jau ėdri taip pat kaip nežinau kas
Nelabai suprantu, kodėl ji tokia kūda prie tokio apetito
Bet gal čia nieko blogo, o paykaita jos gera, kaip ir tėčio ar mano
Triušiena, ėriena, nutrija laukia elės kada bus paragautos
Kristutis parašė:
Maniškė krupena, bet jau ėdri taip pat kaip nežinau kasNelabai suprantu, kodėl ji tokia kūda prie tokio apetito
Bet gal čia nieko blogo, o paykaita jos gera,…
maniškė irgi kūda, visi tik ir sako, kad šonkaulius galima skaičiuoti. O valgo tai kartais tikrai daugiau už mane
vakar pvz vien pirmoj dienos pusėj du dubenėlius košės patvarkė, kriaušę suraitė, prieš miegelį 4 bulvinius blynus, po miegelio vėl iškart valgyt duok... ir taip iki vakaro
O ryte iš pižamos nespėja išlįsti, jau "am-am" ir "kėdė" ir sėdasi, duok tu jai valgyt greičiau
Sveikos. Dukrytei galvytė visada pleiskanojo, luobelį tvarkau kas antra maudymą, tvarkiau ir vakar, bet šiąnakt ji labai kasesi galvą ir oda yra šiek tiek paraudus. Anksčiau taip nebūdavo. Gal prasideda tas seborejinis dermatitas, stebėsiu. Gal rekomenduosit, kuo patepti galvyte? Gal tuo pačiu lasjonu, kur kūnui naudoju, Oilatum?
Lemure parašė:
Sveikos. Dukrytei galvytė visada pleiskanojo, luobelį tvarkau kas antra maudymą, tvarkiau ir vakar, bet šiąnakt ji labai kasesi galvą ir oda yra šiek tiek paraudus…
Tepkit krema. Galima ir bepantena.
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai