2020.01.28 21:41 (prieš 6 m.)
Sveikos noriu paklausti: Gruodžio 25d. prasidėjo mėnesinės,tada apturėjau 26d. ir dar 28d. ar 29d. pora nesaugių aktų...nes per mėnesines pastoti maža tikimybė labai. Dabar 01.14-15,16d. pasirodo man rausvos išskyros, net į kraują nepanašu, labai nedaug 🙂 pasiskaičiau internete, kad tai gali būt ir reikšti pagrinde tik 2 dalykus, kad man ovuliacija arba, kad apvaisintas kiaušinėlis įsitaiso-implantuojasi gimdoje 🙂 dar kitaip vadinamas implantacinis kraujavimas 🙂 dažniausiai jo net nepastebi merginos, bet aš pastebėjau, nes labai pastebiu tokius reiškinius savo kūna (man dar taip nėra buve). Mano ciklas yra super nereaguliarus bet dažniausiai trunka nuo 30-40d. praeitas truko 36d. Štai jau dabar pagal viską šią savaitę turėtų būti mm, tačiau nejaučiu kol kas nieko, kad jos artėtų. Tik super jautrūs speneliai, tokie skausmingi, būnu pavargusi, tampo kartais įdomiai pilvo apačią, jis toks kaip išsipūtęs. Dariausi testą 01.23d. bet nieko nerodė...pas ginekologę 02.12d. Tiesiog noriu Jūsų nuomonės paklausti ar įmanoma, kad galiu būti pastojusi ir ar galiu pasidaryti kokį testą dar iki apsilankymo pas ginekologe? Pagal viską nemanau kad taip gali būti, bet dar paklausių ir patyrūsiųjų nuomonės. Ačiū