Ivetut parašė:
o as sau nebepavydziusirdis kulnuose
visa pasimetus
![]()
tikiu, kad baisu
as vyrui kazkada per yutube rodziau gimdyma, tai jam lb lengva atrode
Ivetut parašė:
o as sau nebepavydziusirdis kulnuose
visa pasimetus
![]()
tikiu, kad baisu
as vyrui kazkada per yutube rodziau gimdyma, tai jam lb lengva atrode
nekantruolė parašė:
jeigu uz savaites suzinosiu, kad laukiuosi ir kanors loterijoj laimesiu tai imsiu tiket horoskopais![]()
to ir linkiu... pradeti tiketi
nekantruolė parašė:
tikiu, kad baisuas vyrui kazkada per yutube rodziau gimdyma, tai jam lb lengva atrode
![]()
apsimete tas tavo vyras
matyt per lengva gimdyma rodei
maniskis tai pries keles dienas pasake, kad labai pergyvena... nenori matyt, kaip man skauda
Ivetut parašė:
apsimete tas tavo vyrasmatyt per lengva gimdyma rodei
maniskis tai pries keles dienas pasake, kad labai pergyvena... nenori matyt, kaip man skauda
![]()
mano nuomone vyrams geriau neddalyvaut gimdyme
maniskis kai lb kvapams jautrus ir siaip lb rupestigas, tai sakiau tikrai jo neleisiu
geriau seses prasysiu, kad salia butu.
nekantruolė parašė:
mano nuomone vyrams geriau neddalyvaut gimdymemaniskis kai lb kvapams jautrus ir siaip lb rupestigas, tai sakiau tikrai jo neleisiu
geriau seses prasysiu, ka…
o mes matysim pagal aplinkybes... aisku pakalbam... padiskusinam, bet tvirtai nusprende tikrai nesam... viskas manau susiklostys savaime... ner ko nusiteikinet is anksto...
Ivetut parašė:
o mes matysim pagal aplinkybes... aisku pakalbam... padiskusinam, bet tvirtai nusprende tikrai nesam... viskas manau susiklostys savaime... ner ko nusiteikinet is a…
nu jo, nezinosi kas cia kaip bus
nekantruolė parašė:
nu jo, nezinosi kas cia kaip bus![]()
vat butent... gal ne nepajusi, kaip viskas eis ir praeis drauge... arba kaip liksi viena, nes vyrui per sunku... arba pati isspirsi
Ivetut parašė:
o mes matysim pagal aplinkybes... aisku pakalbam... padiskusinam, bet tvirtai nusprende tikrai nesam... viskas manau susiklostys savaime... ner ko nusiteikinet is a…
As kaip pirma karta ketinau gimdyti,tai kazkaip sakiau,kad vyras nedalyvaus,vyras tik juokesi,sake dalyvaus... o vat as atvirksciai
Bet kaip atejolaikas gimdyti,tai pati vyra saukiausi,is ranku nepaleidau
Eglyteee parašė:
As kaip pirma karta ketinau gimdyti,tai kazkaip sakiau,kad vyras nedalyvaus,vyras tik juokesi,sake dalyvaus... o vat as atvirksciaiBet kaip atejolaikas gimdyti,…
va va apie ka ir kalbu...
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai