CitRina1989 parašė:
tas ragavimas vos vienas laselisir ta isspjauna
![]()
tai anksti dar, todel ir spjauna. beje, mes irgi tutteli geriam
CitRina1989 parašė:
![]()
tai anksti dar, todel ir spjauna. beje, mes irgi tutteli geriam
CitRina1989 parašė:
![]()
Tikrai ankstoka, jei bedu su kraujuku lelius jusu neturi.
Bulvyte yra sunkus maistas, lengvesnis moliugas, cukinija, bet jei del vaiko sveikatos nusiskundimu nera, tai gal nerizikuot su tais pabandymais
Nors pati tai obuoliuko palaizyt kartais duodavau kai buvo virs 3 men.
Suspesim su tais primaitinimais ir maitinimais
Mano sunus labai megsta bulves, tai siandien daugiau pavalge ir taip godziai. Tai suskaudo pilvuka, o po kosytes sotesnis buna, nuo misinuko taip nepavalgo. Pvz, darzovienes pavalges isalksta mazdaug po 3-4 val, o su misinuku 2-3 val max. Maniskis buvo nevalgiukas ir su mazakraujyste, todel pradejom primaitinti nuo 4 men
na,pas mane tarp draugiu yra tokia pazistama (neuzsipulkit vien del to,kad jus nesate susidurusios kai kurios su tokiom situacijom) ,kuri savo sunu maitino tik misinuku iki 7 ar 8men,nieko papildomai neduodavo,o veliau,kai sumaste duoti,tada jau buvo labai sunku,nes vaikiukas nepripazino kito maisto (nesakau,kad visiems taip buna ar gali buti,bet pasitaiko ir tokiu situaciju) apart misinuko.
Todel nuo 3-4 men po truputuka galima duoti paragauti,kad vaikiukas siek tiek apsiprastu,po truputi pratinti jo skranduka prie kito maisto,kad nebutu tokiu situaciju,kad nevalgys kokiu kosiu ar panasiai
na, cia mano asmenine nuomone (pas mus gimineje tokia nuomone,kad reikia po truputi pratinti pazinti ir kitoki maista,juk mes kiekviena diena irgi nevalgome vieno produkto,reikia kazka naujo itraukti) todel as nei vienai is jusu jos nepersu
tik pasisakau,kad pas mus tai normalu
Tai tiek,norejau pasisemti is jusu patirties ar ziniu kaip reiketu elgtis maitinant vaikiuka misinuku,o ne bartis ar gincytis apie tai,kad dar ne laikas,juk nesakiau,kad maitinu tik bulvemis
rasiau,kad daviau paragauti tik trupineli
nuo trupinelio juk neapsivers pasaulis
CitRina1989 parašė:
na,pas mane tarp draugiu yra tokia pazistama (neuzsipulkit vien del to,kad jus nesate susidurusios kai kurios su tokiom situacijom) ,kuri savo sunu maitino tik misinuku iki 7 ar 8men,nieko papildomai neduodavo,o veliau,kai sumaste duoti,tada jau buvo labai sunku,nes vaikiukas nepripazino kito maisto (nesakau,kad visiems taip buna ar gali buti,bet pasitaiko ir tokiu situaciju) apart misinuko.
Todel nuo 3-4 men po truputuka galima duoti paragauti,kad vaikiukas siek tiek apsiprastu,po truputi pratinti jo skranduka prie kito maisto,kad nebutu tokiu situaciju,kad nevalgys kokiu kosiu ar panasiaina, cia mano asmenine nuomone (pas mus gimineje tokia nuomone,kad reikia po truputi pratinti pazinti ir kitoki maista,juk mes kiekviena diena irgi nevalgome vieno produkto,reikia kazka naujo itraukti) todel as nei vienai is jusu jos nepersu
tik pasisakau,kad pas mus tai normalu
![]()
Tai tiek,norejau pasisemti is jusu patirties ar ziniu kaip reiketu elgtis maitinant vaikiuka misinuku,o ne bartis ar gincytis apie tai,kad dar ne laikas,juk nesakiau,kad maitinu tik bulvemisrasiau,kad daviau paragauti tik trupineli
nuo trupinelio juk neapsivers pasaulis
![]()
Nesipykit mamytes ,reikia moket isklausit visas nuomones ,tam ir dalinames informacija
As maziukes primaitinima pradejau nuo 3men. (del mazakraujistes) startavom su kruopu kositemis ,viskas gerai sekesi .
Tad tiesiog pasieskokit forume temutes apie primaitinima ,ir ten rasit daug jus dominancios info.
CitRina1989 parašė:
tiek to,as nesigincysiu,bet siuo atveju,nenoreciau jaustis bloga mama vien del to,jog daviau paragauti savo dukrytei tupineli bulviu koses.. juk cia ne nuodai![]()
Aisku nenuodai ,nenusiminkit del tokios reakcijos ,as kazkada kazkur prasiau ,kad mes nuo3 men. kosites valgom tai ojoji kaip buvau i miltus sumalta ,net niekas mano argumentu klausit nenorejo
jai norit pasiulisiu forumuka ,draugiska primaitinimo klausimais
cia misinuku maitinamam vaikui dave paragaut bulves ir blogai?
tai kas bus jei pasakysiu kad mano mazasis valgo darzoves nuo 3 men ir 4 sav nors visad tik mano pienelis? neturim bedu nei su krauju nei su svoriu, bet vat gavau is daktaro lapa kur pradet primaitint, nesvarbu ar vaikas misini valgo ar mamos piena
as pasinaudojau rekomendacijom,pasitikejau jom ir vat puikiai valgom darzoves, mesyte, grudus. o su tuo spesim spesim...tai viska galima spet, ir daryt pagal rekomendacijas , kitos sako spesim prisodint vaikus ,nuo 6 tik men galima, o kiti seda 4 menesiu, kiekvienas vaikas individualus, jei jam dar nelaikas, jis isspjaus
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai