Upsiuke parašė:
ir dar skystaivaro per sonus, rubeliu nespeju plauti
![]()
na pas mane buna vienas skystas ir vienas kietas. taip kokius 4-5 kart per diena
Upsiuke parašė:
ir dar skystaivaro per sonus, rubeliu nespeju plauti
![]()
na pas mane buna vienas skystas ir vienas kietas. taip kokius 4-5 kart per diena
sveikos mergaites, kaip sekas?kaip gyvenat?kas naujo?
mums tai po biski, kazkaip nelabai sekasi pastaruoju metu, su maziuku viskas gerai beveik, kose pradejom valgyti jau savaite laiko, o jus kuri primaitinat jau?su dukra vis bedu yra ir manau per ta darzeli viskas, pastoviai serga, kasdien temperatura, pilvuka skauda, nevalgo
kaip nuo visko pavargau, o dar ir man nesamones kazkokios, sportuoti negaliu, tik pradedu sportuoti, uzspaudzia galva ir kraujas upeliais is visur bega
buvo pas mus katik sesele.. pas mus vienoj pusej padidejes raumenuku tonusas... vel prasysimes pas mociute masazu kursui... dar del tu vaistu suglumino kuriuos gerem... jie sirdelei nelabai gerai, reikia atsargiai gerti, gerti kalio papilda butiniausiai, o sesele pasake, kad siaip kituir jie jau seniai isgyvendinti ir kudikeliam ju nebeskiria... sako seniausiai nebeesu girdejusi tokio dalyko
siandien ziuresiu ka vel man neurologe papasakos.. siaip esam pakankamai tvirtos, tik raumenukus reikia pramankstint, pramasazuot ir sake bus ok.... dar ji man sake kad nuo 4menesiu pradetume ragauti koseles.... as dar nenoriu nes ji pas mane atrodo burundukas, sveriam pagal mane jau apuie 7 kg, tik mastau gal paragauti jau reikes slyvu tyreles? del viduriuku
ir dar sake kad kosiu trynimas i tyreles blenderiu gali padaryti meskos paslauga, nes kramtymo refleksas vaikams nesivysto, kuo toliau tuo rupesni maista turi mokytis vaikuciai valgyti... ir tikrai susimasciau - mano drauges suneliui metai laiko o jei pakliuna koks gumuliukas maiste tai tuoj ziaugzioja, nulis kramtymo
va va ir man tas pats jau kokias 2svaites labai daug kakoja i diena, o ko seniau i 2dienas viena kart jei padarydavo budavo geraivita.luka parašė:
jo jo, kakina kaip pasele, tik spek pampius keisti![]()
neila444 parašė:
va va ir man tas pats jau kokias 2svaites labai daug kakoja i diena, o ko seniau i 2dienas viena kart jei padarydavo budavo gerai![]()
na manoji kad ir turi guziuka maza vienoj vietoj tai dar nekakoja taip tai vadinas dar reiks palaukti
bet as visad sakiau kuo veliau isdygs dantuliai tuo geriau
mylinti parašė:
na manoji kad ir turi guziuka maza vienoj vietoj tai dar nekakoja taip tai vadinas dar reiks palauktibet as visad sakiau kuo veliau isdygs dantuliai tuo geriau
![]()
na zinok nezinosi kaip cia. visiems skirtingai. bus ziur viena ryta ir pupso dantulis
vita.luka parašė:
na zinok nezinosi kaip cia. visiems skirtingai. bus ziur viena ryta ir pupso dantulis![]()
aga, o dar iltinis, tai ir taip kai kirstukas puola kartais tai sakiau bus smagu kai isaugs
mylinti parašė:
buvo pas mus katik sesele.. pas mus vienoj pusej padidejes raumenuku tonusas... vel prasysimes pas mociute masazu kursui... dar del tu vaistu suglumino kuriuos gerem... jie sirdelei nelabai gerai, reikia atsargiai gerti, gerti kalio papilda butiniausiai, o sesele pasake, kad siaip kituir jie jau seniai isgyvendinti ir kudikeliam ju nebeskiria... sako seniausiai nebeesu girdejusi tokio dalykosiandien ziuresiu ka vel man neurologe papasakos.. siaip esam pakankamai tvirtos, tik raumenukus reikia pramankstint, pramasazuot ir sake bus ok.... dar ji man sake kad nuo 4menesiu pradetume ragauti koseles.... as dar nenoriu nes ji pas mane atrodo burundukas, sveriam pagal mane jau apuie 7 kg, tik mastau gal paragauti jau reikes slyvu tyreles? del viduriuku
ir dar sake kad kosiu trynimas i tyreles blenderiu gali padaryti meskos paslauga, nes kramtymo refleksas vaikams nesivysto, kuo toliau tuo rupesni maista turi mokytis vaikuciai valgyti... ir tikrai susimasciau - mano drauges suneliui metai laiko o jei pakliuna koks gumuliukas maiste tai tuoj ziaugzioja, nulis kramtymo
![]()
mano vaikas net nevalge blenderiuoro maisto tik trinta nuo pat pirmosios, ir va dabar jau viska valgo gabaliukais tik supjaustyta, sausaini kukuruzai ir netgi vaisius labai graziai atkanda ir kramto tai tikriausiai istikruju taip yra del to blenderiavimo ir kramtymo
cia jau nepasirinksim kaip mes norimmylinti parašė:
na manoji kad ir turi guziuka maza vienoj vietoj tai dar nekakoja taip tai vadinas dar reiks palauktibet as visad sakiau kuo veliau isdygs dantuliai tuo geriau
![]()
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai