Upsiuke parašė:
tai o kas nutike buvo?
virusinė kvėpavimo takų infekcija.
Upsiuke parašė:
tai o kas nutike buvo?
vaivara parašė:
Sveikos..
O tai kokie simptomai buvo..?Daug kosėjo Medutė..?
O tai ilgai laikė jus ligoninėje..?
Fainoraaa parašė:
Sveikos..![]()
O tai kokie simptomai buvo..?Daug kosėjo Medutė..?![]()
O tai ilgai laikė jus ligoninėje..?
Kosėjo dusdama, slogavo, temperatūra pakilo ir nė gramo nevalgė.
vaivara parašė:
Kosėjo dusdama, slogavo, temperatūra pakilo ir nė gramo nevalgė.
Varkšiukė..
Na svrbiausia kad jau pasveiko tavo pupa..
Fainoraaa parašė:
Varkšiukė..![]()
Na svrbiausia kad jau pasveiko tavo pupa..
![]()
![]()
nepasveiko iki galo, bet bent jau valgo.
veruncia parašė:
sveikos mamukai, koks nuostabus orasgaila man reik diplomini rasyt, Ignuti siusiu su seneliu i lauka, tegu pakviepuoja grinu oru
Pas mus jau kokia savaite bjaurus oras - arba lyja, arba nesveikas vejas, tai tupim su mazium namuose
veruncia parašė:
sveikos mamukai, koks nuostabus orasgaila man reik diplomini rasyt, Ignuti siusiu su seneliu i lauka, tegu pakviepuoja grinu oru
Juo, pasakiskas. Jonukas jau viena karta miegojo lauke, dabar vesiu vel, pati eisiu planu rasyt irgi
veruncia parašė:
Mes irgi šiandien kilsim į lauka
Gydytojas sakė, kad jei nėra temperatūros, į lauką galima, ir maudyti galima.
na ka, neisejo mano planas su lauku, isejo jie tik i lauka, mazasis rekt pradejo ir dar ratas nuo vezimo nikrito, vyras atnese kita vezima, mazasis gulet nenori, rekia, pasodini rekia, paemiau ant ranku viskas gerai, paeme tevas ant ranku rekia, tai teko man pusvalandi su vaiku ant ranku pratunot, o tik atnesiau mazaji namo, tai sypsena iki ausu, zaidzia, kaip niekur nieko, likau pasimetus, na vysas bandys po valgio dar eit i lauka, gal jam pasiseks
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai