2018.06.07 21:03 (prieš 2 m.)
Jevgenija No parašė:
Merginos, kokie atsiliepimai apie lopseli darzeli Naminukas?
aciu pasisakiusioms ;)
Pirmiausia, sveikos, jungiuosi į Eigulių mamytes, nors dar tuj būsimas.
Antra, apie Naminuką, kaip ir bet kurį kitą, būtų galima pasakyti visko. Ir gerų, ir blogų dalykų. Tačiau kalbant sąžiningai, nes tik taip ir tegalėčiau šnekėti, pati besilaukdama vaikelio, o tuo pačiu - pati prieš keletą metų dirbau Naminuke. Deja, per kelis metus, manau, kad ten pasikeitė bent keletas auklėtojų, tad apie jas nieko nežinau. Bet ten galima rasti labai superinių auklėtojų.
Jeigu jūs tikitės, kad viename darželyje viskas vyksta blogai, o kitame tik gerai - labai klystate. Visur vyksta viskas. Ir labai daug priklauso nuo tėvelių, nuo jų požiūrio, tėvelių požiūrio į auklėtojas (auklėtoja nėra AUKLĖ, kuri prižiūri TIK jūsų vaiką), noro ieškoti kompromisų, mandagaus bendravimo. Nes, patikėkit manimi, dirbu ir dabar darželyje, ir tikrai išlenda labai daug tėvelių vidinių problemų, kurios pradeda kišti "pagalius į ratus". Gal atsakiau ne į tuos klausimus, kurie jums iškilo, nes dar nespėjau perskaityti daug pokalbių, tik išvydau klausimą apie Naminuką. Tačiau jei kiltų daugiau klausimų, galėčiau pabandyti atsakyti plačiau.
P.S. Kolegės darbe vis šneka, kad galėsiu grįžti į savo darželį po poros metų su savo vaikiuku. Aš esu griežtai PRIEŠ prieš darbą savo grupėje su savo vaiku dėl nelygybės, kuri, mano manymu, tikrai atsirastų. Bet įvertinau ir tai, kad į kitas 2 lopšelio grupes savo vaiko irgi nenorėčiau leisti, nes žinau jų "virtuves" ir auklėtojas. O! O į Naminuką, Kačiukų grupę pas auklėtoją Eleną drąsiai leisčiau savo vaikelį. Apie kitos grupės auklėtojas šiuo metu žinių neturiu, nes nežinau, kas ten tebedirba.