Harpy parašė:
Ideciau kaip dabar atrodom bet neprieinu prie kompo. Pas mus kai rusu laikais prie duonos eiles tai cia prie kompo![]()
Cia su vyru tenka kovot?
Harpy parašė:
Ideciau kaip dabar atrodom bet neprieinu prie kompo. Pas mus kai rusu laikais prie duonos eiles tai cia prie kompo![]()
Cia su vyru tenka kovot?
Irmucka parašė:
Cia su vyru tenka kovot?![]()
Su vyru,zaidimukus zaidzia fcb tai nuvyti neina. Turiu du vaikus viena maza o kita nelabai
Harpy parašė:
Su vyru,zaidimukus zaidzia fcb tai nuvyti neina. Turiu du vaikus viena maza o kita nelabai![]()
oi turi ta pacia beda mano ir per fcb Warcomanderi zaidzia jau pykstames del to rimtai
Irmucka parašė:
As ta kur supratinga Blondine![]()
Harpy parašė:
Buvau pradzioj uzsidejus,kad yra Daniela ir kita auganti pilvuka bet atsitiko kaip atsitiko,kad liko tik Daniusao kai tryniau pilvinuka tai ir Daniukui kli…
ir as .
o del kompo anksciau ir man tekdavo pasipest, o dabr tiek dirba, kad net kompo nenori
nykstuke03 parašė:
![]()
tai va mano dirba kas 4 para, o visa kita ...
ko paprasai tai girdi, palauk uz 10 min, dabar mano baze puola
jau nzn kaip kovot su sia liga
nejaugi priverstinai visus namu kompus reiks sugadint?
Irmucka parašė:
tai va mano dirba kas 4 para, o visa kita ...ko paprasai tai girdi, palauk uz 10 min, dabar mano baze puola
jau nzn kaip kovot su sia liga :…
"sugadint" rekia kokia skalbykle, virykle, dar koki tapeta nuplest, tai darbo tom 3 dienom per akis butu
Harpy parašė:
Va dabar gal daugiau ikels.Biesina prie kai kompu nenori dalintis
![]()
labai grazios nuotraukos
Harpy parašė:
Va dabar gal daugiau ikels.Biesina prie kai kompu nenori dalintis
![]()
nuostabios nuotraukytes, mama labai isradinga, gaila, kad mano fotikas toks lievas, kad fokusuoja tol kol pabega mano objektas
o kol maza buvo tai tiek visko neprigalvojau
nykstuke03 parašė:
"sugadint" rekia kokia skalbykle, virykle, dar koki tapeta nuplest, tai darbo tom 3 dienom per akis butu![]()
mano vyras ne toks - ji reikia saugot, kad nepavargtu
jau remontais jam niekad nepagrasinciau, greiciau pati issitapetuotciau nei jis
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai