Irmucka parašė:
mano vyras ne toks - ji reikia saugot, kad nepavargtujau remontais jam niekad nepagrasinciau, greiciau pati issitapetuotciau nei jis
![]()
tada nezinau, kaip patart
Irmucka parašė:
mano vyras ne toks - ji reikia saugot, kad nepavargtujau remontais jam niekad nepagrasinciau, greiciau pati issitapetuotciau nei jis
![]()
tada nezinau, kaip patart
Aciu,aciu
Nescia esu primascius visko tik pasigimdzius nesigavo visko padaryti tiek kiek norejos. Nes pirmus tris menesius pupa diena su naktim buvo sumaisius tai teko pazombiuoti truputeli
Dabar vis noriu nusivelti tapukus ir jai ir sau bet isejus darban nebera laiko,o vilna jau nusipirkusi esu
nescia bent spejau keleta suknuciu nusinerti nes speju pasigimdziusi nebuciau turejus kada
Harpy parašė:
Aciu,aciuNescia esu primascius visko tik pasigimdzius nesigavo visko padaryti tiek kiek norejos. Nes pirmus tris menesius pupa diena su naktim buvo sumaisi…
o kur Mazute palieki kai i darba eini?
Irmucka parašė:
o kur Mazute palieki kai i darba eini?
Mociutes geriausia drauge
Harpy parašė:
Mociutes geriausia drauge![]()
Na tai saunu, turbut i namus ateina
Irmucka parašė:
Na tai saunu, turbut i namus ateina![]()
Kiekviena miela ryta vaziuojam pas mociute ir po darbo pasiimu.
Harpy parašė:
Kiekviena miela ryta vaziuojam pas mociute ir po darbo pasiimu.![]()
Musu Armandas praktiskai panasiai augo, buvo Mocytukas
o Andreja tai mamyciuke - jokiu mociuciu neprisileidzia, tik mama, kita kart ir su tete ilgiau nei 3 val nepabuna
Irmucka parašė:
Musu Armandas praktiskai panasiai augo, buvo Mocytukas
o Andreja tai mamyciuke - jokiu mociuciu neprisileidzia, tik mama, kita kart ir su tete ilgiau nei 3 va…
Buna,buna,nes mano seses nei vienas vaikas nepabuna be jos, i darzely abu eina bet isterijos,kad mama palieka,o pas mociutes irgi nepabuna nes apsiziuri mamos nera ir i asaras
Harpy parašė:
Buna,buna,nes mano seses nei vienas vaikas nepabuna be jos, i darzely abu eina bet isterijos,kad mama palieka,o pas mociutes irgi nepabuna nes apsiziuri mamos nera …
smagu kai esi nepakeiciamas, bet kartais ir mamos norisi laisves - pvz vienai pasedet tualete
bet nea keturiom atvaro ir kremzia duris mazi pirstukai
Irmucka parašė:
smagu kai esi nepakeiciamas, bet kartais ir mamos norisi laisves - pvz vienai pasedet tualete
bet nea keturiom atvaro ir kremzia duris mazi pirstukai…
Mamos tokia dalia
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai