Monika139 parašė:
Betina Vaidilaitė, Vygintė Pukinskytė
Betina rekomenduoju ?
Monika139 parašė:
Betina Vaidilaitė, Vygintė Pukinskytė
Betina rekomenduoju ?
Smagios ir gaivios grupinės mankštos LAUKE PIRMADIENIAIS IR TREČIADIENIAIS 18:30h, Ventos g. 8A ant žolytės (prastu oru - didžiojoje salėje).
Tinka VISIEMS, net ir nesportavusiems, o sportuojantiems taip pat bus ką veikti.
Galima ateiti ir su vaikučiais, tai ne priežastis atidėti treniruotę
Abonementas 10k. - 38eur
Vienkartinis - 5eur
Įsigijus abonementą iš karto - pirmasis kartas NEMOKAMAI .
Į kainą įskaičiuota:
☆mankšta
☆atstatomasis kokteilis po mankštos
☆kūno kompozicijos analizė TANITA aparatu
Sveikos mamytės. Aš su tokiu klausimu gal yra mamyčių kurios gimdys Birželio men ir galėtu patarti pas kokia gyditoja lankytis neštumo metu, nes aš persikeliu iš Klaipėdos į Mažeikius ir nelabai ką žinau apie gyditojas-akušeres. Gal kuri savo nuomonė išsakytu, patartu? Nes dabar kaip lapas baltas nieko nežinau
o jau dienėles artėja
Rasytes parašė:
Sveikos mamytės. Aš su tokiu klausimu gal yra mamyčių kurios gimdys Birželio men ir galėtu patarti pas kokia gyditoja lankytis neštumo metu, nes aš persikeliu iš Kl…
Sveiki. As is Mazeikiu, jus norit kazkur prisiregistruoti ir lankytis, ar vaiksciot privaciai? Parasykite man asmeniskai😊
Rasytes parašė:
Sveikos mamytės. Aš su tokiu klausimu gal yra mamyčių kurios gimdys Birželio men ir galėtu patarti pas kokia gyditoja lankytis neštumo metu, nes aš persikeliu iš Kl…
žiulpienė, eglė jarašiūnienė
Rasytes parašė:
Rekomenduociau A. Malinauskaitę
Sveikutes, esu pasimetusi todel noreciau isgirsti jusu nuomone kur geriau rinktis gimdyti Siauliuose ar Mazeikiuose? Buvau nusprendusi rinktis Siaulius, bet prisiskaiciau, nemazai blogu atsiliepimu tai pradejau abejoti kur geriau. Terminas liepos gale, tai gal Mazeikiuose mazesni srautai ir didesne prieziura butu? Praktiskai nieko nezinau nei apie viena ligonine ir jos personala. Butu smagu, kad papasakotumete savo patirtis ir nuomone ka geriau rinktis. Aciu
Rasiket parašė:
Sveikutes, esu pasimetusi todel noreciau isgirsti jusu nuomone kur geriau rinktis gimdyti Siauliuose ar Mazeikiuose? Buvau nusprendusi rinktis Siaulius, bet prisisk…
Aš gimdžiau Šiauliuose, nors buvau nusprendusi gimdyti Mažeikiuose. Mažeikiai išsiuntė mane į Šiaulius. Ten lb malonus visi gydytojai ir sesutės. Aišku didesnis gimdyvių srautas. Nieko blogo neturiu nei prieš Šiaulius nei prieš Mažeikius, svarbu kad abiem būtų saugu ir gimtų sveikas lelius
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai