Kaprizas1 parašė:
Ar esat patenkinta gydytoja ar prižiūri gerai mažiukus?mums jau 7 mėnuo eina ir galvoju ar jau reikia registruoti į darželį, nes esu girdėjusi, kad kitos mamos …
3 menesiu uzrasiau, Bitutej buvom 26eilej😳
Kaprizas1 parašė:
Ar esat patenkinta gydytoja ar prižiūri gerai mažiukus?mums jau 7 mėnuo eina ir galvoju ar jau reikia registruoti į darželį, nes esu girdėjusi, kad kitos mamos …
vikuse1994 parašė:
Ačiū, tai teks paskubėti ir mums tada registruoti 😅
Kaprizas1 parašė:
Tikrai taip, labai esu patenkinta. Turėjo bėdų su pilvuku, tai pirma paskyrė visus tyrimus atlikti, nekišo vaistų be reikalo, kol nežinojo tiksliai kur bėda. Priima ir extra atveju, yra tekę kelis kartus skambinti, kad priimtų tą pačią dieną, tai atranda laisvą vietą. Ir taip, labai maloni tiek gydytoja, tiek sesutė, švelniai bendrauja su mažyliu. 😊 Dėl darželio, tai aš užrašiau vos tik gimė, nes maža ką, gal nebus vietų. 😊
Classic parašė:
Labas, klausimas, ar Mažeikiuose duoda gimdymui marškinius (naktinius) ar savo reikia turėti?
Duoda
Classic parašė:
Labas, klausimas, ar Mažeikiuose duoda gimdymui marškinius (naktinius) ar savo reikia turėti?
Duoda
Classic parašė:
Gimdykloj duoda. O grįžtant į palatą galit savo persivilkt.
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai