Klausimelis23 parašė:
As rusiskai nemoku o youtube tik rusu kalba. O ko kretaus pattern niekur nerandu, gal rasiu dar, norejau zmogaus paklausti tiesogiai, tai i jus kreipiausi![]()
Youtube ir anglu kalba daug yra 😊
Klausimelis23 parašė:
As rusiskai nemoku o youtube tik rusu kalba. O ko kretaus pattern niekur nerandu, gal rasiu dar, norejau zmogaus paklausti tiesogiai, tai i jus kreipiausi![]()
Youtube ir anglu kalba daug yra 😊
Klausimelis23 parašė:
Pakomentuokit kurios yra mezgusios 100% medvilne. Nesiburbuliuoja drabuziai? Ar gera kokybe drabuzio? Tiek daug medvilnes grazios yra, nezinau ar prasideti su ja
Siulas siului nelygu, tai sunku ka ir patarti. Pavyzdziui, Drops medvilne man visiskai nesiburbuliuoja, nesiojasi puikiai. O megzti drabuziai vistiek kazkiek nuo trinties pasivelia, pasiburbuliuoja daznas, tad reikia prieziuros, kad vel gerai atrodytu
pinger parašė:
Siulas siului nelygu, tai sunku ka ir patarti. Pavyzdziui, Drops medvilne man visiskai nesiburbuliuoja, nesiojasi puikiai. O megzti drabuziai vistiek kazkiek nuo tr…
Aciu jums uz atsakyma
Klausimelis23 parašė:
Gal kas bandete alpaku vilna? Ar alpaku vilna su silku siek tiek maisyta? Ji tokia svelni, galvoju pleduka is jos megzti. Kaip laikosi drabuziai, ar pledai idomu? Y…
Kojines vaikiskos su alpaku vilna isskalbtos skalbimo masinoje nesusitrauke ir neapsivele. Gal su didesniais mezginiais patirtis bus kitokia ir atsilieps kitos mezgancios 😊
Vaida B parašė:
Kojines vaikiskos su alpaku vilna isskalbtos skalbimo masinoje nesusitrauke ir neapsivele. Gal su didesniais mezginiais patirtis bus kitokia ir atsilieps kitos mezg…
Labai ir uz tiek aciu
zinau tik tiek kad jeigu moki priziuret tai mezginys ilgai tarnauja
stichija5 parašė:
Bandau dar kartą klausti. Kaip megzti pynes, kad mezginys nesusitemptų, nesiraujšlėtų, nesibanguotų?Būsiu dėkinga už atsakymą
As kai mezgiau bodziuka su pyne per viduri, tai autores patarimas buvo mazint akiu skaiciu - cia pynes galuose, kad nesirauksletu ir netampytu likusio mezginio 🤔
Liustra parašė:
As kai mezgiau bodziuka su pyne per viduri, tai autores patarimas buvo mazint akiu skaiciu - cia pynes galuose, kad nesirauksletu ir netampytu likusio mezginio 🤔
Aaa nu variantas, bet pas mane per visą mezginį pynės, numezgiau pasiraukšlėjusį, nepatinka. Teks ardyti, bandyti kitaip 😅
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai