dreaming parašė:
Na nepatingekite paziureti nuoroda![]()
O jums jau turejo gimti!
Dar neskuba leliukas?
dreaming parašė:
O jums jau turejo gimti!
Dar neskuba leliukas?
dreaming parašė:
mu atsiunte tax lapa,ten parasyta 32 tukst.
dreaming parašė:
Paziurejau
dreaming parašė:
https://www.moneyadviceservice.org.uk/en/articles/child-tax-credit
Su anglu kalba man dar ne kas.
idomu mazdaug ka gausiu as?neseniai tapau kaip vienisa su dviem dukrom.tvarkaus visas imanomas pasalpas.tiksliau drauge padeda.kazin ka gausiu jei pajamos metines pvz apie max8000?
RitaL parašė:
Su anglu kalba man dar ne kas.idomu mazdaug ka gausiu as?neseniai tapau kaip vienisa su dviem dukrom.tvarkaus visas imanomas pasalpas.tiksliau drauge padeda…
Nu yra tax credit skaiciokle ir pasiskaiciokite
RitaL parašė:
Su anglu kalba man dar ne kas.idomu mazdaug ka gausiu as?neseniai tapau kaip vienisa su dviem dukrom.tvarkaus visas imanomas pasalpas.tiksliau drauge padeda…
Aisku gausi jei dokumentai tvarkingi,jei dirbi self employd bus sudetinga,bet imanoma,jei esi emloyd isvis bedu kilt neturetu...ir aisku jei i saw isdirbi 16 valandu.
RitaL parašė:
Mano drauge dibdama part time su viena mergyte i sav gauna apie 130 sv.(cia child ir working tax),dar kazkiek nuoma dengia,bet kiek zn tai ten centai (ta prasme lb lb mazai).
Sveikos vel
Toks kls,i darba as negrįšiu,bet kai skambinu i Child Taxus manes klausia kada Last Day buvo,o tai man sakyti ar kai paskutine alga gavau gruodį,at sakyti sia diena. Nes nieko dar darbe nepasirašiau nes negaliu susisiekti su HR darbuotojais ignoruoja mane,5voicmaila palikti niekas neatskambino ir nekel ragelio. Kad pasakyčiau jog negrisiu
migliuke parašė:
Mano drauge dibdama part time su viena mergyte i sav gauna apie 130 sv.(cia child ir working tax),dar kazkiek nuoma dengia,bet kiek zn tai ten centai (ta prasme lb …
Na pas mane dvi dukros.
Na nzn.kiek su kuo kalbejau ir bendradarbes kurios gauna tai nemazai padengia nuomos.vienai pazystamai sake gerokai daugiau nei puse dengia.
Aa dirbu po 2-3d i sav
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai