Sertvi parašė:
Tai viskas gerai tuomet,drasiai gausi ma,tai nulek i job centra![]()
oj,seip as 8 metai uk dirbu
ne taip supratau.Su pirmu nestumu mokejo darboviete,o va su antru,taip apgavo...dekui labai uz info
Sertvi parašė:
Tai viskas gerai tuomet,drasiai gausi ma,tai nulek i job centra![]()
oj,seip as 8 metai uk dirbu
ne taip supratau.Su pirmu nestumu mokejo darboviete,o va su antru,taip apgavo...dekui labai uz info
Sveikutes o gal man galit pasakyti jei zinot kaip kas. Aš išdirbau 32 sav savo darbovietei 100% jie nemokes nes jie mane atleido Kai suzinojo kad nescia prietekstu NERA DARBO. Dabar esu jobcentre aisku, ar man mokes jie dekretines ar kaip cia? ? Nenoriu pasirodyti durna ar neisprususi bet tikrai nezinau ?
Alicija Muller parašė:
Sveikutes o gal man galit pasakyti jei zinot kaip kas. Aš išdirbau 32 sav savo darbovietei 100% jie nemokes nes jie mane atleido Kai suzinojo kad nescia prietekstu …
Job centras mokes
paprasyk kad duotu ma forma uzpildyti ir issiusk
Alicija Muller parašė:
Sveikutes o gal man galit pasakyti jei zinot kaip kas. Aš išdirbau 32 sav savo darbovietei 100% jie nemokes nes jie mane atleido Kai suzinojo kad nescia prietekstu …
pas mane ta pati situacija...pasakiau jog laukiuos ir atleido..mokes tikrai job centras.
Indriuka parašė:
pas mane ta pati situacija...pasakiau jog laukiuos ir atleido..mokes tikrai job centras.
Aaaai tai gerai tfu ?
Indriuka parašė:
O jus kada iseinate y dekretines?
Alicija Muller parašė:
O jus kada iseinate y dekretines?![]()
as dirbu kitam darbe,nuo 3 men nestumo.tai bandysiu iki birzelio pradzios laikytis,ziuresim tik ar pilvas leis.
Indriuka parašė:
Alicija Muller parašė:
Tai jus cia per agentura dirbot,kad taip paparastai atleido?
piene32 parašė:
Tai jus cia per agentura dirbot,kad taip paparastai atleido?
oj ne,pas privatininka as.galejau drasiai pridaryt jam problemu,bet susiradau kita diena darba,tai palikau ramybej...
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai