Simuciukasss parašė:
Sveikos merginos. Esu jau išėjusi į dekretą, kadangi mano agentūra man atsisakė moket, prašymą su visais payslipais ir formom išsiunčiau į job centrą. Tačiau nei pi…
Skambinti nes atsakimas per 3 savaites ateina
Simuciukasss parašė:
Sveikos merginos. Esu jau išėjusi į dekretą, kadangi mano agentūra man atsisakė moket, prašymą su visais payslipais ir formom išsiunčiau į job centrą. Tačiau nei pi…
Skambinti nes atsakimas per 3 savaites ateina
Kumutuke parašė:
bet tai kaip suprasti tada, cia uz pirma vaika norint gauti vienkartine ismoka reikia gauti pries tai child taxus? ar cia uz bet kuri vaika ta viebkartine ismoma mo…
Anksčiau duodavo visiems. Prieš kelis metus pakeitė tik ta dalį, kad tik vienam vaikui duoda. Tai db reik pirma susitvarkyti taxcreditus, o jie kaip pirminis taškas įrodantis jūsų šeimos pajamas. Neapsikrauna jie daugiau darbo. Nes db kiekvieną įvertinti priklauso ta vienkartinė ar ne yra kas veikt, nes yra kas ir su penktu siunčia ir tikisi, o gal gaus.
Lūšiukė parašė:
Anksčiau duodavo visiems. Prieš kelis metus pakeitė tik ta dalį, kad tik vienam vaikui duoda. Tai db reik pirma susitvarkyti taxcreditus, o jie kaip pirminis ta…
kaip idomiai, maniau kad tik pirmagimiams moka,o cia pasirodo pagal viska tikrina ir tada sprendzia
Kumutuke parašė:
kaip idomiai, maniau kad tik pirmagimiams moka,o cia pasirodo pagal viska tikrina ir tada sprendzia
Taip ir yra, bet jei nusiųsi ir su penktu, jie vistiek juk turės patikrinti ar tau priklauso. Atsiust atsakymą. Visi atrodo žino, bet yra, kas siunčia su mintim, o gal ir su antru ar penktu dar gausiu.
Lūšiukė parašė:
Taip ir yra, bet jei nusiųsi ir su penktu, jie vistiek juk turės patikrinti ar tau priklauso. Atsiust atsakymą. Visi atrodo žino, bet yra, kas siunčia su minti…
Gauna ir su kitu vaiku, jei tarp ju yra 16 metu skirtumas, na ir pajamos atitinkamai.
Roselyn parašė:
Gauna ir su kitu vaiku, jei tarp ju yra 16 metu skirtumas, na ir pajamos atitinkamai.
Ai tiesa, bet čia apie mažesnius vaikus kalba vyko. Db tik nepamenu kurioj temoj. Stebėjausi kaip šitaip netingi laiko gaišti tokiam reikalui.
Indriuka parašė:
sveikos,man tuoj 25 sav.darbas nemokes maternity.nuo kada reik vaziuot i job centra del dok?Aciu![]()
Pirmiausia darboviete turi isduoti pazyma del ko nemokes. Ir tik tada su ta Job centro pazyma po 26 nestumo sav eini i Job centrą.
Rugiagėlė-38 parašė:
Pirmiausia darboviete turi isduoti pazyma del ko nemokes. Ir tik tada su ta Job centro pazyma po 26 nestumo sav eini i Job centrą.
Duos tlf numeri kuriuo pasiskambinsi ir dar online teks pildyti papildoma forma, o po to issiusi viska tam tikru adresu formas pislypus ir t. t. Pati ta dabar tvarkausi ir esu labai pikta ant tokios ju politikos... dar nezinau kuo cia baigsis...
Rugiagėlė-38 parašė:
supratau,aciu labai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai