Coda parašė:
Pusryčiai burata
Įsivaikinkit mane🙈😂
Coda parašė:
Pusryčiai burata
Įsivaikinkit mane🙈😂
infinity parašė:
Vau!!! Norėčiau vištienos recepto 🥰
Naudojau vidinę vištienos file ,tas mažas dalis , pamarinavau per naktį (šaukštas majonezo ir šaukštas garstyčių,prieskoniai wasabi&sesame) apkepiau keptuvėje ,pasidariau padažą iš brokolių,paprikos kepintos ,česnako . Dėjau maskarponės 3-4v.š ir skiedžiau virintu vandeniu ,padažą gardinau roasted garlic&peper prieskoniu . Labai super gavosi 👌 vištiena sudėjau į padažą ir patroškinau 15min .
Erica1 parašė:
Įsivaikinkit mane🙈😂
😄😄😄
Čia man būna pažiūrėjus IG ,kokia Zeleniūtę ... galvoju ot pasisekė vyrui ir dukrai jos 😄
Mano sūnus vyresnysis užtai nėra laimingas ,nes nemėgsta mano gaminamo maisto ,vyras irgi nėra tas kuris pagirs dažnai,nesutampa skoniai 😄 jie nori cepelinų,plokštainio ir makaronų ...
Coda parašė:
Pusryčiai burata
Koks įdaras blynuose ko ten dėta kaip daryta, ir kaip gaminot maskarponės padažą?
Coda parašė:
Naudojau vidinę vištienos file ,tas mažas dalis , pamarinavau per naktį (šaukštas majonezo ir šaukštas garstyčių,prieskoniai wasabi&sesame) apkepiau keptuvėje ,…
Radau padažo receptą ačiū, noriu sužinot blynų įdarą ;)
Šarlotė@ parašė:
Pavasario šauksmas![]()
Uoj ir mano jau saldytuvas papildytas produktais siam sauksmui😂
Aiste92 parašė:
Oho kaip skaniai atrodoparodykit kas viduj ir papasakokit
![]()
Deja, bet jau suvalgytas
kas megsta sokoladinius tortus pyragus, tai sokoladiskesnio buti jau negali.tikrai skanus, sodrus toks
www.bakingsecrets.lt/2014/10/velniskai-sokoladinis-tortas-devils.html?m=1
astukijus parašė:
Radau padažo receptą ačiū, noriu sužinot blynų įdarą ;)
Labai paprastai kepiau višta liko mėsos tiesiog susmulkinau, dėjau svogūno ir morkos pakepintų ,sūrio tarkavau.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai