Cavy parašė:
Užradau damų pirštelių likutį, tai pasidariau plikyto kremo. Bus vakarui skanėstas. Pertepiau šiek tiek kompotu(vyšnių/r.serbentų). Kompotą atskiedžiau vandeniu, iš…
Jūs gal turit daržovių pjaustyklę ar viską paprastai peiliu pjaustot?
Cavy parašė:
Užradau damų pirštelių likutį, tai pasidariau plikyto kremo. Bus vakarui skanėstas. Pertepiau šiek tiek kompotu(vyšnių/r.serbentų). Kompotą atskiedžiau vandeniu, iš…
astukijus parašė:
Norėčiau turėti, bet biudžetinio varianto neapsigriozdinant virtuvės nerandu, tai viskas vyksta "rankų darbo" 😓😃
Tuo pačiu gal kas turit tokias, nu jau ne mandriausias, gal pasidalintumėt?
Šiaip jau kraustau visus namų kampus maisto gamybai. Jau labai labai reikia važiuoti apsipirkti, bet kartais mėgstu taip padaryti. Tai turiu puikią progą pamažinti sukauptą turtą.
Tai va, o skanėsto irgi norisi (aš manau būčiau labai nenaši darbuotoja bandelių fabrike 😅)
Tai užradau lengvą receptą iš to ką turiu pyragą išsikept 🤷🏻♀️😃
Dabar kepa, dar normaliai atvėsinti reikės, nes įdarui tik uogienė, tai jei bus skanus įmesiu receptą 👏🏻

Cavy parašė:
O jau skanumo/saldumo 🥰
Žiauriai geras. Gal todėl, kad su mano mėgstamiausia uogiene. Žemuogių ir biškiuką…
Mėgstu tokius pyragus, ačiū už receptą, išsisaugojau
Cavy parašė:
Kaip skalbiat virtuvinius rankšluosčius?
Jei smirda į acto ir vandens mišinį pamerkiu kelioms valandoms, o tada įprastai skalbiu : skalbimo mašina+skalbiklis+baliklis (jei rankšluosčiai balti) ir tada džiūti ant saulės. Saulė išima smulkias dėmes, pilkumus, bet ir šiaip stengiamės nušluostyti nešvarumų su rankšluosčiais, kad nenusiteptų labai.
Aš atradau koks nuostabus dalykas yra prijuostė. Su ja ir karštus puodus galima paimti, ir rankas nusišluostyti, ir telefoną į kišenėlę įsidėti, ir vaikui veidą nubraukti po pietų, o kur dar švaresni naminiai rūbai..👍 tik naudoju tokias kur iš mamos esu gavusi palikimo, tai jau už mane vyresnės tos prijuostės, reiktų naujų. Gal kuri nors naudojate prijuostes ir esate radusi kur galima įsigyti gražių, mergaitiškų ir praktiškų?😁
Cavy parašė:
Niekas savaitgalį negamina, o aš rytoj negaminsiu 😅
Kotletai su moliūgais, šlaunelių mėsa, bulvės, salotos ir miško grybų padažas.
Gaminu daug, bet greit nelieka arba nelabai fotogeniškai atrodo bendras vaizdas, tai kažkaip
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai