vaivara parašė:
Sveikos gyvos![]()
labukas
kaip issilaikiusi? kaip dukryte?
vaivara parašė:
Sveikos gyvos![]()
labukas
kaip issilaikiusi? kaip dukryte?
Aatirah parašė:
labukaskaip issilaikiusi? kaip dukryte?
![]()
Neblogai
Šiandien vyras maže rūpinosi, o aš pas draugę buvau nulėkusi
vaivara parašė:
NeblogaiŠiandien vyras maže rūpinosi, o aš pas draugę buvau nulėkusi
![]()
o kaip smagu kad pasidalinate draugiskai
tau irgi reikia atsipusti kartais
saunu kad vyras su mergaite pasilieka
Aatirah parašė:
o kaip smagu kad pasidalinate draugiskaitau irgi reikia atsipusti kartais
saunu kad vyras su mergaite pasilieka
![]()
Dabar atostogauja, tai pats nori laiko su mergyte praleist
vaivara parašė:
Dabar atostogauja, tai pats nori laiko su mergyte praleist![]()
saunuoli vyra turi kad padeda rupintis mazuoju stebukliuku
Aatirah parašė:
saunuoli vyra turi kad padeda rupintis mazuoju stebukliuku![]()
zinoki as jau visai pabludau paprasiau kad vyras testa man nupirktu , nes nu jauciuosi kvaile kad galvoju kad gali taip but bet nebezinau ka galvoti , negana to kad pries mmm rode vaiduokliuka mmm buvo keistos trumpos ir negausios db pradejau vemti , taso ir dar y tulika miziot kas pusvalandi keliauju ? ar gali vaivara taip buti ? ar man jau stogas paziuose?
lady perfect parašė:
zinoki as jau visai pabludau paprasiau kad vyras testa man nupirktu , nes nu jauciuosi kvaile kad galvoju kad gali taip but bet nebezinau ka galvoti , negana to kad pries mmm rode vaiduokliuka mmm buvo keistos trumpos ir negausios db pradejau vemti , taso ir dar y tulika miziot kas pusvalandi keliauju ? ar gali vaivara taip buti ? ar man jau stogas paziuose?
Na, man per visą nėštumą neteko vemti, jaučiausi puikiai ir jei ne nuojauta ir teigiamas nt, būčiau nė neįtarus esanti nėščia, bet šiaip - čia pirmas požymis.
lady perfect parašė:
na mergyte,as manau kad tikrai gali...turiu dauge kuri per nestuma irgi sulaukdavo mmm net 3 men,ir sake irgi kazkokios ne tokios buvo!!!
lady perfect parašė:
Sveikute, na mmm gali ateit ir nestumo metu, t.y. pacioje pradzioje. Pasidaryk dar viena testuka, o geriausiai nueik pas daktare, tada bent nepergyvensi, busi rami. :)b
Laba diena ir kitom
, kaip gyvenat??
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai