2018.05.22 14:13 (prieš 8 m.)
Sveikos. Sedziu su savo 3men merguzele ant ranku, dziaugiuosi ja ir prisiminiaunsita tema. Visko pradzia. Akimirkas, kurios privede iki sio nuostabaus vaikucio mano rankose. Pirmiausia, aciu visoms, kurios pries beveik metus atvedete mane i prota ir padejote priimti teisinga sprendima. O toma, kurios atejote cia ieskoti atsakymu...gal sureaguosite i mano zodzius. Jei paskaitysite senesnius puslapius pamatysite mano pasimetusios zinutes.. ka daryti..pinigu nera..vyras nenori..nepasiruose..yra kitas vaikas.. Tiek daug smulkmenu, nesamoniu. As pati sau priemiau sprendima, kad vaikeli issaugosiu, vyrui pasakiau, daryk ka nori, man taves tokio nereikia. Pradzioj pyko, zyze, kad pamatysiu, kaip bus sunku. Ir zinot ka? Buvo! Suzinojes, kad laukiuosi mane atleido darbdavys. Isivaizduokit, neplanuotas nestumas, mes ne Lietuvoje, as darbo netekau.. nu sakes! Bet kazkas pasisuko mano vyro galveleje, susirado antra darba, pradejo labai stengtis ir daug dirbti, neilgai trukus issikeleme i nauja erdvu buta, nejucia pats pradejo labai laukti musu mazutes, pradejome pirkti daiktus, statyti lovyte, vystymo staliuka, nejucia i visa tai buvo itrauktas jis, o gyventi pradejom geriau, nei iki nestumo! Gimus mazylei dingo visos abejones, jis pats nuostabiausias tetis musu mazutei ir del jos viska padarytu ir abi savo mergaites myli vienodai. Ir ta mergaite is pirmos santuokos turi sesyte ir jokiu probblemu nera, meiles ir pingu uztenka abiem princesem. Sunku delioti mintis, kai sia tema ju tiek daug, bet viskas imanoma del mazuju angeliuku.. dabar kai pagalvoju.. kad as vos vos nepadariau siaubingo dalyko.. o kokie mes dabar laimingi su savo mazaja..kokia ji nuostabi, kokia ji tobula. Ir kai pagalvoju, kad sis mazas zirniukas jau buvo manyje ir as vos nepadariau kazko, del ko jos galetu siandien nebuti mano gleby..man darosi baisu ir liudna. Mielosios, gerai pagalvokit. Jei yra noro, VISKAS imanoma! Musu mazylei siandien nieko netruksta, ji turi viska, iskaitant ja dievinancius tevelius.