Žuvytė3 parašė:
Man kolks tik dabar suėjo penkta savaite šiandien HCG 383,2, šeštadieni kartosim vėl, skausmo jokio nejaučiu. Tokia ir jaučiuos kaip tiksinti bomba...
Hcg butu gerai sekti kas antra diena ir ziuret kaip auga. Ar jus kraujuojate?
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįŽuvytė3 parašė:
Man kolks tik dabar suėjo penkta savaite šiandien HCG 383,2, šeštadieni kartosim vėl, skausmo jokio nejaučiu. Tokia ir jaučiuos kaip tiksinti bomba...
Hcg butu gerai sekti kas antra diena ir ziuret kaip auga. Ar jus kraujuojate?
Ingrida K parašė:
Šnd daro operaciją, daktarės prašiau, kad nešalintšų kiaušintakio. Nors daktarė sakė, kad blogai darau
Kaip jūs laikotės? Jau po op esate? Kaip praėjo? 🙄
Žuvytė3 parašė:
Gal ne iki galo paskaitėt, pas gyd buvau vakar ir gimdoje nematė puslelės, bet matem kiaušintakyje tik gydytoja sako reik kelias dienas palaukt kad įsitikint.
Man 6 sav nieko nematė, niekur.. Hcg buvo jau virš 1000.. Sako laukiam atsiras.. Aš jau žinojau kad nebus gerai.. Dar po poros dienų prasidėjo skausmai, vidinis kraujavimas ir operacija.. Gerai kad sėkmingai, svarbu anksti pastebėt 🙄 tai buvo trečias negimdinis mano... jums linkiu sėkmės.. Ir kad nepatvietintu blogos naujienos..
AmeRena parašė:
Man 6 sav nieko nematė, niekur.. Hcg buvo jau virš 1000.. Sako laukiam atsiras.. Aš jau žinojau kad nebus gerai.. Dar po poros dienų prasidėjo skausmai, vidinis kra…
Užuojauta jums kad teko tiek patirti 🙏🏼😇
Žuvytė3 parašė:
Užuojauta jums kad teko tiek patirti 🙏🏼😇
Ačiū 😇 skaudi praeitis, bet neprarandu vilties 🤭
Sveikos. Po to kai pasalino negimdini nestuma labai blogai su ciklu. Po operacijos susirgau panasiai tokiu laiku kaip operacijos diena
. Pirmos mm po operacijos buvo Gruodzio 28. antros vasario 2. Dabar nuo Vasario 2 nieko net panasaus. Gyvenu mazam miestelyje nei cia su kuo pasikonsultuosi. Kazin cia normalu? Ar gali reikst komplikacijas. Iki operacijos menesines budavo kaip laikrodis.
asertyt parašė:
Sveikos. Po to kai pasalino negimdini nestuma labai blogai su ciklu. Po operacijos susirgau panasiai tokiu laiku kaip operacijos diena
Normalu žinokit 🙄 man iki op ir buvo kaip laikrodukas 28dienos..o dabar.. Kaip diena taip naujiena 🤷♀️ jau trečias menuo, bet ir dabar 20cd atėjo jau kitos mm.. Konsultavaus su gine dar anksčiau, sakė bent 3 mėn min nereguliaru bus. 'dabar eisiu apžiūrai 30d vėl iskelsiu klausimą nes mm trumpėja kas mėnesį 🤷♀️
AmeRena parašė:
Normalu žinokit 🙄 man iki op ir buvo kaip laikrodukas 28dienos..o dabar.. Kaip diena taip naujiena 🤷♀️ jau trečias menuo, bet ir dabar 20cd atėjo jau kitos mm.. Ko…
Man ir salino kiausintaki visai neseniai, tai dabar galvoju kaio cia bus viskas su ciklu... kaio ir tureciau sirgt, tai idomu ar sirgsiu ar ir viskas bus issibalansave...
AmeRena parašė:
Normalu žinokit 🙄 man iki op ir buvo kaip laikrodukas 28dienos..o dabar.. Kaip diena taip naujiena 🤷♀️ jau trečias menuo, bet ir dabar 20cd atėjo jau kitos mm.. Ko…
As jau aisku isisvaigau, kad gal ir nestumas.. bet aisku visi testai ryskiai neigiami.. Jauciuos kaip paranojike.. Is kitos puses aisku ir saugomes jau bijau pastot...
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai