ciucmekiuke parašė:
mamytes, mano mazylis sveria 6100g![]()
is laimes numirsiu
![]()
oho....
ciucmekiuke parašė:
is laimes numirsiu
![]()
oho....
ciucmekiuke parašė:
is laimes numirsiu
![]()
oho
pasirodo ne vienos mano burbulas auga
ciucmekiuke parašė:
Labas rytasNa, sianakt vaikas kelesi tik viena karta valgyti, parpia dabar sikna isvertes
Lyg neatrodo, kad butu ausyciu uzdegimas. Temperaturos nera... Tik nuo vakarykscio klykimo vaikas siandien prikimes, galvoju, ar tikrai nuo klykimo, o gal jau ir gerklyte skauda... Vaziuosiu siandien pas health visitor, paziuresiu ka pasakys...
tai gal tikrai pilvukas kankino vaikuti. O nuo verkimo ir galvyte stipriai isiskaudejo vaikui. Vargsiukas...
Svarbiausia, kad kita diena nebebuvo tokio kosmaro. O gydytojai sake?
ciucmekiuke parašė:
is laimes numirsiu
![]()
Mano pirmoji mergina isnesiotuke tiek svere 2 men. O jusu neisnesiotukas tiek sugebejo priaugti
Super
Pati maitinate?
pintuliene parašė:
tai gal tikrai pilvukas kankino vaikuti. O nuo verkimo ir galvyte stipriai isiskaudejo vaikui. Vargsiukas...
Svarbiausia, kad kita diena nebebuvo tokio kosmaro. O gydytojai sake?
Mano pirmoji mergina isnesiotuke tiek svere 2 men. O jusu neisnesiotukas tiek sugebejo priaugti
Super
Pati maitinate?
Maniskis auga labai greitai, per nepilnai 3 men priaugome nuo 46cm iki 61cm, o svori nuo 2345g iki 6100g .Kazkaip abejojau siandien, eidama svertis, kad toks svoris bus, neatrode toks sunkus, o ir kazkaip apetitas sumazejo, tikrai nesitikejau... Maitinu ir pati, bet pries nakti, duodu misinuko, nuo jo maziau jam pilveli raizo,buna kad ir diena pasitaiko, jog tenka duoti, vis dar vargstam.. Laukiu vis laukiu, kada baigsis tos problemytes...
ciucmekiuke parašė:
is laimes numirsiu
![]()
ohohoho, mano va dabar yra 5 mėnesių arba 3 koreguoto, irgi sveria 6 kg ir yra 60 cm ūgio, bet nesuku dėl to galvos, man ir toks gražuolis, mažiukas
beje, papasakokit man ką nors apie primaitinimą, nes buvau pas gydytoją ir likau nesupratusi kelių dalykų ( nes ji kažkaip skubėjo ir nieko doro nepaaiškino)
1. man neaišku dėl svorio, maniškis stabiliai nuo pat gimimo priauginėjo po 1 kg, šitas mėnuo buvo pirmas, kai jis priaugo tik 0,5 kg, kadangi maitinu pati, tai labai išsigandau, gal vaikas badauja, kita vertus, sauskelnės visą laiką būna daugiau ar mažiau šlapios, vaikas pazirzia tik kartą per parą, naktimis būna miega nuo 6 iki 8 valandų. sakau, gal čia dėl to, kad labai aktyvistas pasidarė ir sportuoti pradėjo, dėl to svoris neaugo taip greitai....
2. gydytoja man nepaaiškino, užtenka tokio svorio ar ne, aš jai sumurmėjau, kad turiu dar savo šaldyto pieno, tai ji sako "galit duoti, jeigu norit", tai ką noriu. maža ko aš noriu... nenoriu tik vaiko badu marinti, bet nesuprantu, ar jis badauja ar ne... ir ji man sako, kad turiu šį mėnesį pradėti primaitinti. va čia tai likau nesupratusi, jis man dar sunkiai galvą laiko, o gydytoja man aiškina, kad iki mėnesio galo jis jau turi suvalgyti 100 gramų moliūgų košės
na va, pasiguodžiau
2 kates, pirmus menesius vaikuciai daugiau svorio priauga, kitus menesius vis maziau ir maziau. Jeigu is viso nepriaugtu ar net svoris nukristu, tada tikrai aisku butu, kad jam truksta mamytes pienuko. O kodel jusu atveju liepe primaitinti kosyte?.. Gal ji yra is tu gydytoju, kurie 2 men. kudikius linke primaitinti obuoliukais, kosytemis ir pan. Ne del to, kad svorio vaikui truktu. Jus gal paskambinkite dar tai savo gydytojai ir issiaiskinkite tiksliau. Jeigu jus pati esate salininke vaiko maitinimu vien mamytes pienuku iki 6 men., tai gydytoja turetu gerbti jusu nuomone. O jeigu ji toki patarima dave del vaikucio sveikatytes, tai jau kitas dalykas. As tikrai paskambinciau ir issiaiskinciau. Patarimas - klausimus susirasykite ant lapelio ir tik tada skambinkite. Nes paprastai is jaudulio pamirstama paklausti visko, kas neduoda ramybes
ji kažkaip keistai mykė, sako, reikia pradėti primaitinti, nežiūrėsim jo koreguoto amžiaus, nes vis tiek 5 mėnesiai, bla bla bla, gastrologai rekomenduoja... be to, jam trūko geležies
nors dabar geležies tyrimai jau geri, juolab, galima pagalvoti, kad jis iš nuo pervirto moliūgo geležies gaus daugiau nei iš hemofero lašelių
2 kates parašė:
ji kažkaip keistai mykė, sako, reikia pradėti primaitinti, nežiūrėsim jo koreguoto amžiaus, nes vis tiek 5 mėnesiai, bla bla bla, gastrologai rekomenduoja... be to, jam trūko geležies
nors dabar geležies tyrimai jau geri, juolab, galima pagalvoti, kad jis iš nuo pervirto moliūgo geležies gaus daugiau nei iš hemofero lašelių
del gelezies gydytoja teisi. Nesvarbu, kad kraujuko tyrimai geri, taciau gelezies atsargu neisnesiotukai nemoka kaupti. Nenustebkite, jeigu 11 men. vaikuciui pasiulys tu hemoferum lasiuku vartoti daugiau, nei iprastai, nors kraujukas bus geras. Taip daro neisnesiotukams. O del tu kosyciu, tai dar pasitarkite su gydytoja, jeigu jus esate pries
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai