2019.05.01 13:41 (prieš 6 m.)
Sveikos. Atėjau ir aš pasipasakoti savo istoriją... Balandžio 1 pasidariau testą, nes kovo mėnesį nesulaukiau mėnesinių,rodė teigiamą. Be galo apsidžiaugiau, esu jauna 23m. Labai laukiau pirmo vizito pas ginekologę. Na ir balandžio 17 nuėjau pirmam vizitui. Na nematė nieko, tik pūslytę, liepė ateiti dar po savaitės... Tačiau vėl nieko nematė... Tuščia pūslytė... Save guodžiau, kad gal būt dar mažai laiko, gal vėliau pastojau, nes ciklas mereguliarus... Na ir sako ateik tada po dviejų savaičių... Aišku tas laukimas ir galvojimas kaip viskas bus, žiaurokas... Na ir užvakar pradėjau teplioti rudom išskyrom, o vakar kraujuoti kaip per mėnesines... Vykau į priimamajį, tai ir ten pasakė, kad nesivystantis neštumas... Ta pūslytė tuščia... Kadangi negausiai kraujavau, pasakiau, kad vyksiu namo... Ir jei pradėsiu gausiai kraujuoti atvyksiu tada... Suprantu, kad nieko nepakeisiu, kad ir kaip skauda širdį... Bet kaip norėjos, kad bent vienas daktaras paaiškintų, supažindintų...Esu užsirašius privačiam vizitui rytoj, net nebežinau ar verta eiti... Esu tiek pasimetus, kad dar nesugebu suvokti, kad man tikrai taip įvyko... Sako gali laukto namuose, jei per dvi savaites savaime nepersileisi, tada į ligoninę... Atrodo kyla tiek klausimų, kodėl, kas, kaip... Kaip viskas bus toliau... Baisu kas laukia... Nežinau ar išsamiai parašiau čia.... P.s pagal mėnesines turėtų būti apie 9savaites. Vakar priimamajam parašė atitinka 7sav.