Coliuke147 parašė:
Man tik viena buvo veliasniam laike ir vienas labai ankstyvas su mm pabego, bet db dare tik skydliaukes, vit. D ir bendra tyrima
Man panasiai kaip ir Jums.
O gydytojai ivardino galimas priezastis?
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįColiuke147 parašė:
Man tik viena buvo veliasniam laike ir vienas labai ankstyvas su mm pabego, bet db dare tik skydliaukes, vit. D ir bendra tyrima
DoGe parašė:
Sake esu sveika, tai pasake greiciausiai kad as kelis kartus sirgau o dar 5toj savaitej ir su auksta temperatura labai buvau bet niekas niekur negulde net...
Coliuke147 parašė:
Sake esu sveika, tai pasake greiciausiai kad as kelis kartus sirgau o dar 5toj savaitej ir su auksta temperatura labai buvau bet niekas niekur negulde net...
Na labai linkiu, kad treciad kartas butu sekmingas 🎈
DoGe parašė:
Merginos, kiek nelaimiu Jums buvo? Daretes papildomus tyrimus kazkokius?
Sveika. Bendrai turėjau 2nesivystančius 1 prieš 3metus kažkur užkibo iškart, bet 8sav sustojo vystytis ir valyti turėjo, su dukryte jau po mėnesio buvau nėščia, o antras dabar kažkada lapktitį būtų buvęs deja persileidau, šį kart pati ir užkibo tik po 7-8men planavimo.
Skydliaukę tyriausi savo noru. Tai padidejusi, tth-3,50 kažkur. Bet vaistų nereikia sakė,l netrugdo pastot, nors skaičiau kitom, kad pastot iki 2numuša su minimalia doze..o bendras kraujas geras, echoskopiškai irgi viskas super, apart cistu ant kiaušidžių atsiradusių po persileidimo 🙄 už poros men eisiu rimčiau tirtis..
IvetaAkvilė parašė:
Sveika. Bendrai turėjau 2nesivystančius 1 prieš 3metus kažkur užkibo iškart, bet 8sav sustojo vystytis ir valyti turėjo, su dukryte jau po mėnesio buvau nėščia, o a…
Kaip idomiai, man gydytoja butinai liepe TTh nusimust iki 1,5 kazkur. Nusimusiau, bet iki zemiau nei normos ribos.. ir tik is antro vizito sumazino vaistu doze. Galvoju gal tai itakos turejo.. as papildomai issityriau del LPL, buvau pas imunologe, genetikus, turiausi del Afs. Kolkas tyrimai geri.. o turejau pries metus pirnaji, kaip itaria, negimdini. Bet issivaliau pati, nereikejo nei abrazijos nei vaistu. Antrasis labiau buvo kaip biocheminis siemet vasario men..
DoGe parašė:
Na labai linkiu, kad treciad kartas butu sekmingas 🎈
Tikiuosi kad taip ir bus ir sis ciklas bus laimingas ❤️
DoGe parašė:
Kaip idomiai, man gydytoja butinai liepe TTh nusimust iki 1,5 kazkur. Nusimusiau, bet iki zemiau nei normos ribos.. ir tik is antro vizito sumazino vaistu doze. Gal…
Cia tikriausiai nuo endokrinologo priklauso. Ėjau pas "bileką" nes pas profesionalu kuris dirba su skydliauke ir nevaisingumu tai eilės kosminės, net užsiregistruot neina iškart vietas išgraibsto, nebent privačiai 🙄 reiks nueit kada jeigu nepastosiu iki liepos 🤔 ginekologai tikriausiai nerašo tiroksino?
Nuo lpl tai man rodos nėštumo metu tiria 🤔 tai ne taip senai ir tyrė 🤔
O ka imunologas ir genetikas tyrė jums? Man lyg endokrinologe sakė pas kažkokį hemopata ar kas ten per dalykas nueiti 🤣
IvetaAkvilė parašė:
Cia tikriausiai nuo endokrinologo priklauso. Ėjau pas "bileką" nes pas profesionalu kuris dirba su skydliauke ir nevaisingumu tai eilės kosminės, net užsiregistruot…
Seimos gydytojas israso ir jis yra kompensuojamas
As pas endokrinologa lankausi privaciai Kaune, nors pati is Klaipedos 🙈 bet o ka daryt..
pas genetikus abu su vyru tyre kariotipus (suderinamuma), o imunologe tai buna kad imunintetas atmeta uzsimezgusia gyvybe. Buna imuninis nevaisingumas.
Gal turejo omeny hematologa? Del kraujo kresumo gal? 🤔
DelLPL, tai daznai buna persileidimai, jeigu yra kokia infekcija..
DoGe parašė:
Seimos gydytojas israso ir jis yra kompensuojamas![]()
As pas endokrinologa lankausi privaciai Kaune, nors pati is Klaipedos 🙈 bet o ka d…
As taip pat iš Klaipėdos. Šeimos gyd pamačiusi atsakymus tth ir ft4 sakė kad labai geri atsakymai ir tikrai neįtakoja pastojimo.. Na ta pati ir iš endokrinologes išgirdau. Noriu eiti pas Pangonį tikriausiai žinot 🤔 aha hematologą, na gal reikia pabandyti nueiti 🤔 dabar kiek aiškiau, žinosiu kur kreiptis jeigu jau nieko iki liepos
IvetaAkvilė parašė:
As taip pat iš Klaipėdos. Šeimos gyd pamačiusi atsakymus tth ir ft4 sakė kad labai geri atsakymai ir tikrai neįtakoja pastojimo.. Na ta pati ir iš endokrinologes i…
Lankiausi pas A. Pangoni po perileidimo, tai idomiai pasirode, patampe peciais, sako nezinau ka pasakyti..nes nu siaip skydliaukes rodikliai pas mane visi kaip ir ok, nera dideliu nukrypimu, na tik TTh zemas.
Pas kokia ginekologe lankotes?
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai