paklydele parašė:
Chromosomines bėdos. Supratau taip kad nesivysto ir tiek. Pvz kaip bulvės darze vienos auga kitos ne![]()
Neįprastas palyginimas 😄
paklydele parašė:
Chromosomines bėdos. Supratau taip kad nesivysto ir tiek. Pvz kaip bulvės darze vienos auga kitos ne![]()
Neįprastas palyginimas 😄
patricija.luk parašė:
Kam buvo nesivystantys,ar gyd pasake to priezasti? Ar visom tik " gamtos atranka" ?
Man tyrė vaisių ir galimas priežastis, bet iškart pasakė, kad nesitikėk labai išsamaus ir visko paaiškinančio atsakymo,nes ir leido suprast, kad gamta. Ir prisipažinsiu, aš iki šiol nežinau to atsakymo. Po mėnesio reikėjo skambint paklaust, bet aš neišdrįsau, nes jei būtų atsakymas, kad pvz., infekcija, dėl kurios galimai kalta aš, tai nežinau, kaip būčiau užsidepresavus. Dabar jau nebijau atsakymo, bet neapsikraunu. Mane tenkina ir pirmasis atsakymas, kad gamtos atranka, juolab pirmas kartas, o tai nėra rodiklis, kad kažkas negerai.
Svaja parašė:
Neįprastas palyginimas 😄
bandžiau tuomet ieškoti pozityvo
paklydele parašė:
bandžiau tuomet ieškoti pozityvo
Svarbu, kad padėjo 🎈
patricija.luk parašė:
Siandiena savaite po abrazijos. Ar normalu,kad pamaudzia pilva desinej pusej apacioj?
Pas mane po abrazijos irgi buvo maudimų šone, iš pradžių geltonkūnis nebuvo išnykęs, o paskui cista atsirado.
nesidomek parašė:
O yra kuriai buvo, kad po nesivystancio ar persileidimo, pastojote nesulaukusios pirmu mmm?
Man taip yra buvę po natūralaus persileidimo.
Svaja parašė:
Man taip yra buvę po natūralaus persileidimo.
O sekmingas buvo?
Esu po nesivystancio/persileidimo (nesupratom kaip ir kas ten buvo 🤦♀️) . Galvojam su vyru ar megint iki pirmu mmm ar palaukti, nes darytu stimuliacija.
nesidomek parašė:
O sekmingas buvo?
Esu po nesivystancio/persileidimo (nesupratom kaip ir kas ten buvo 🤦♀️) . Galvoja…
Aš buvau jau 3 kartus pastojusi - visi nėštumai nesėkmingi. Bet tai dėl kitų priežasčių..
Jūsų atveju, jei buvo natūralus persileidimas (nebuvo atlikta abrazija ar medikamentinis išvalymas), nelaukčiau mm ir bandyčiau.