September7 parašė:
Jums nekele 3 dienu nes dare pgta ir rekejo laukt 5 jei teisingai suprantu?
Taip man nekele nieko svieziam
dabar irgi nekels nieko svieziam. Truputeli liudna, nes nusikelia kelimas, bet pagalvojus, niekur cia nenuskubesi.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Jums nekele 3 dienu nes dare pgta ir rekejo laukt 5 jei teisingai suprantu?
Taip man nekele nieko svieziam
dabar irgi nekels nieko svieziam. Truputeli liudna, nes nusikelia kelimas, bet pagalvojus, niekur cia nenuskubesi.
September7 parašė:
Gal galite pasidalinti kokie buvo jus 3 ir 5 dienos rezultatai?nezinau ko tiketis, nes niekad neturejau tiek embrionu trecia diena.
Man per pirmą IVF iš 12 penktą parą pasiekė 6, antram IVF iš 9- 5.
Ir kaip suprantu, po 3 paros įsijungia vyriško faktoriaus įtaka. Mūsu visi sustojo po 3 paros.
Wagamama parašė:
Man per pirmą IVF iš 12 penktą parą pasiekė 6, antram IVF iš 9- 5.
Ir kaip suprantu, po 3 paros įsijungia vyriško faktoriaus įtaka. Mūsu visi sustojo…
Ne pirmą kartą skaitau, kad po 3d įsijungia vyriškas faktorius, mums 3d buvo 9 o 5d liko 5 paklausus koordinates kodėl tiek daug atkrito 4 dieną, pasakė, kad mano kiaušialąstes blogos, ar kaip čia pasakyti 🤔viskas buvo tr, tai aišku, dabar jau skirtumo nėra, bet vistiek įdomu 🤔
eerika parašė:
Sveiki, vakar turejau punkcija, ir visi 6 folikulai buvo tusti nebuvo kiausialasciu, ar galejo but netinkami vaistai pritaikyti? Gal kam yra taip buve?
Mano pirmas IVF buvo toks gydytojo fail'as - iš 14 folikulų kiaušialasčių buvo tik 2. Kaip vėliau jau turėdama daugiau žinių supratau - jis man nepaskyrė ovuliaciją stabdančių vaistų, pvz Cetrotide, todėl visi kiti ovuliavo anksčiau laiko.
Jokiu būdu nelikite pas tą patį gydytoją.
eerika parašė:
Sveiki, vakar turejau punkcija, ir visi 6 folikulai buvo tusti nebuvo kiausialasciu, ar galejo but netinkami vaistai pritaikyti? Gal kam yra taip buve?
Mano pirmas ivf toks buvo. Uzaugino 5. Nuvaziavau i punkcija iseme jau buvo po laiko. Failas grynai buvo. Pasake tiek,kad mano kunas taip netinkamai sureagavo i stumuliacija. Ir ivf veltui nuejo. Kaip Karolina sako,keiskit gydytoja. 🙌
eerika parašė:
Mano antras ivf buvo is 12 ispunktuotu tik 1 brandi, kas manau buvo netinkamai suziureti vaistai
Sawlele parašė:
Ohooo. Bet tai čia visiškas aplaidumas gaunasi! 😳
Ir dėl to nuskaičiuoja dar kompensaciją Lietuvoj???
Taip, plius 2000 eur. uz taikyta ICSI
eerika parašė:
Man irgi taip buvo iš 14 tinkamo dydžio folikulų viena brandi kiaušialąstė. II ivf darysiu pas kitą gydytoją
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai