Maze_ parašė:
Riboti saldumynus privalot ne del svorio, o del maziuko...as taip pat neribojau, atrode negaliu be skanestu, kol nerado cukraus netoliaravimo/nesciuju diabeto...sau…
Na po pirmos dukrytės iki antro nėštumo +10kg liko....
Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Optimalus svorio augimas nėštumo metu mažina nėštumo komplikacijų riziką ir padeda lengviau grįžti prie iki nėštymo buvusio svorio.
Daugiau...
Maze_ parašė:
Riboti saldumynus privalot ne del svorio, o del maziuko...as taip pat neribojau, atrode negaliu be skanestu, kol nerado cukraus netoliaravimo/nesciuju diabeto...sau…
ilona1989 parašė:
Mylimu mamyciu turi buti daug
cia save taip guodziu
o stresas dar niekam nepadejo
nestumo metu megaukites , o po jo galesite kibti i sporta ir ziureti mityba
as dbr jau bandau priaiziureti (po laiko biski aisku), jau +16kg , o dar kiek liko
sieksiu 20kg kaip niekur ...na bet nusiteikus numest juos su laiku
o pas mane tik pilvūzas pučias ir formos gražiai suapvalėjusios
nebe kaulų rinkinys
valgau ką noriu, kiek noriu, kada noriu ir turiu kolkas tik +2kg
bet, žinot kaip su tais "kiek noriu kada noriu"
vienai daug atrodys triskart per dieną pavalgyt vos sočiau (ypač, jei anksčiau įprasta buvo vakgyt tik kartą - vakare, po darbo), kitai ir penkiskart atrodys mažai
vienai nei anksčiau, nei dabar tas maistas į svorį neina, kitai tiek anksčiau, tiek dabar sotesnis maistas kilogramus atneša
o dar yra ir tokių, kurioms hormonai taip galveles susuka, kad nebejaučia mergaitės sotumo jausmo
o va čia jau yra bėda
(aš nekalbu apie tas, kurios atleidžia vadžias pasiteisindamos "o kada, jei ne nėštumo metu?")
šiuo atveju po nėštumo apie grįžimą į ribas ir soties jausmą galima tik pamiršti
rugstyne parašė:
Na stai, turiu savo mazaja jauViso priaugau per 40sav 10kg, is ligonines grizaus su -5kg
Kol kas nelipu ant svarstykliu, po poros savaiciu paziuresiu
![]()
didžiausi sveikinimai sulaukus stebuklelio . valioooo!
smagu kad mažai priaugote per 40sav. Šaunuolė o tie 5like savaitele ir ištirps
Nuosirdziausi sveikinamai! Aukite sveiki, grazus ir laimingi :)))
kristinao parašė:
Nu ka mergaites,pagimdziau 10 dienu anksciau,buvau priaugus 16 kg, is ligonines parsiveziau 8kg, praejo 3 savaites,liko 3 kg, pilvukas graziai susitrauke,net nesiti…
rugstyne parašė:
Man dar dvi savaites nepraejo po gimdymo, o jau pilvukas lygus ir grazus, tik reiks veliau pastangrintinukrito beveik visi kg liko vos 800g, kuriu zinau jau sav…
Sveikinimai!!!
saunuole mamyte
o kiek buvote priaugus is viso, jei ne paslaptis?
rugstyne parašė:
Man dar dvi savaites nepraejo po gimdymo, o jau pilvukas lygus ir grazus, tik reiks veliau pastangrintinukrito beveik visi kg liko vos 800g, kuriu zinau jau sav…
Sveikinimai
o jusu pilvas iki pastojimo buvo sportiskas?gimdysiu vasara,pilvas visada buvo be lasinuku ploscias, dabar vat noreciau zinot ar gret susitvarkys..skaiciau kad priaugot 10 kg. Irgi planas priaugti apie 10,kol kas plius 1 kg.
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai