egluzev parašė:
tai kada tos strijos atsiranda nestumo metu ar pagimdzius?![]()
taigi tada, kada oda labiausiai tempiasi ir sutrukineja
Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Optimalus svorio augimas nėštumo metu mažina nėštumo komplikacijų riziką ir padeda lengviau grįžti prie iki nėštymo buvusio svorio.
Daugiau...
egluzev parašė:
tai kada tos strijos atsiranda nestumo metu ar pagimdzius?![]()
taigi tada, kada oda labiausiai tempiasi ir sutrukineja
šiaip rašo, kad staigūs svorio pokyčiai, hormonai ar genetika
pripažinsiu, pati nežinojau visų faktorių, kol neatsirado diskusija čia
tada jau pasidomėjau
www.anonsas.lt/portal/categories/103/1/0/1/article/35156/strijos-priezastys-prevencija-ir-gydymas
Pas mane visa nestuma nebuvo ju, nors svoris augo ir krutys didejo. Bet pagimdzius mano krutu ismera padidejo dar dviem ismerom, kaip melionai... Tai grizusi namo po gimdymo pamaciau daug striju
jos isbalo po kurio laiko, o dabar su antru nestumu krutine padidejo jau keliom ismerom, tai pamaciau ant tu senu striju melinuma... Matyt senosios dideja :/
mamaitiene parašė:
Kaip gali atsirasti jau po gimdymo? juk oda nebesitempia..
Nezinau kaip,bet tikrai ne vienai atsirado jau po gimdymo,nors dazniau atsiranda nestumo metu
Deimanciukas9 parašė:
Nezinau kaip,bet tikrai ne vienai atsirado jau po gimdymo,nors dazniau atsiranda nestumo metu![]()
po gimdymo kai oda atistato, tada labiau ir pasimato tos strijos
kai oda isitempus gal taip ir nesimato, o jei dar smulkutes
Joooo, aš valgyt irgi noriu kaip žvėris. Pavalgau ir noriu vėl valgyt
baisu
o dėl strijų...man atsirado 5d.iki gimdymo, 3 baisiai didelės ir gilios. Su bio oil tepu savaitę, reikia 3mėnesius, bet žinokit gerėja! Kas nėščios - tepkit!
Ant krūtinės strijos po gimdymo atsirado, kai pienuko prisipildė. Ui,,labai daug ten jų
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai