Spalinukas parašė:
Nesuprantu aš tų gydytojų gąsdinimų. Turi supažindinti su galimomis rizikomis, bet ne gąsdinti.
Tai tas pasakymas kaip ir nugazdinimas... 🤔 ačiū už palaikymą!!! ❤🌷
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįSpalinukas parašė:
Nesuprantu aš tų gydytojų gąsdinimų. Turi supažindinti su galimomis rizikomis, bet ne gąsdinti.
Tai tas pasakymas kaip ir nugazdinimas... 🤔 ačiū už palaikymą!!! ❤🌷
Spalinukas parašė:
Su pirmu nėštumu su kosminiais skaiciais mane gyd nuramino. Nors viskas baigėsi blogai. Bet tas palaikimas kiek duoda. Nors kažkokiam laikui buvo rami širdis ir palaikimo jausmas
JuodukėM parašė:
Labuka kai preklamsija buna ar butinas jei aukstas spaudimas?pas mane ana sav rode baltymo 2 lasino lasaline siandien vistiek taspats plius acetonas sukiles.
O kuo preklamsija susijusi su skydliauke?
Sveikutes, tikrinausi skydkiauke pries 5men echo parode ja kraujinga bent taip issireiske daktare. Ir iki siol bandau uzsiregistruoti pas endokrinologe... ir jau 4men vis nera vietu arba dar nera talonu...uzburtas ratas ir skambinimu maratonas... ir dabar pasiskaicius apie skydliauke ir niestuma baisiai pergyvenu, nes dar vis nezinau nei kas nei kaip man su ja o va jau ir pastoti spejau... ji akivaizdziai matosi padidejusi. Kaip jus taip vietu gaunat tyrimams 😔
Littlebird parašė:
Registruokitės skubiai privačiai. Ir tyrimus pasidarykite (tth, ft3, ft4, atpo).
Apskambinau visas ligonines taip sakydama, ir kelis privacius kabibetus atsipraso bet daug atostogauja ir vizitai numatomi nuo liepos vidurio....
Littlebird parašė:
Nu, total košmar... 🤦🏼♀️ Gal verta pabandyti į kito miesto klinikas paskambinti? Beje, iš kokio miesto jūs pati?
Is Kauno.. tai va o dbr dar prisikaicius isvis baime baigiu isivaryt...😔
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai