Ausmieja parašė:
Normalu visiškai 🙂 juk visos tikimės, kad tik viskas gerai, kad tik vaikutis būtų sveikas, o ta nežinia, natūralu, kad kelia nerimą. Aš, kai buvau jau vietoj, per e…
Ačiū, gražūs žodžiai ❤️
Ausmieja parašė:
Normalu visiškai 🙂 juk visos tikimės, kad tik viskas gerai, kad tik vaikutis būtų sveikas, o ta nežinia, natūralu, kad kelia nerimą. Aš, kai buvau jau vietoj, per e…
Ačiū, gražūs žodžiai ❤️
BJAA parašė:
Anele, kiek laiko jums bus, ar ribijama iki kada pas genetikus?
Man bus 13 ir 5 d kai paskyrė vizitą, ne per vėlu?
Aš irgi, kiek žinau, iki 13+6 reikėtų pasirodyt. Su pirmagimiu buvau 13+4, tai irgi ant ribos. Bet nesakė, kad per vėlu ar pan. 😉
BJAA parašė:
Anele, kiek laiko jums bus, ar ribijama iki kada pas genetikus?
Man bus 13 ir 5 d kai paskyrė vizitą, ne per vėlu?
Man bus 12 ir 6 berods, o pagal visas lenteles priima iki 13+6
Merginos, o ka kaip elgiates tos, kuriu rezultatai po genetiko geri? Benusiene pasake, kad musu atveju neislaidautu ir Nipt nesiulo net darytis, nes prisca atsakymai geri, echoskopuojant irgi viska gerai ivertino. Tai kiek pasimete abu su vyru jauciames, nes del amziaus (man 36, vyrui 40) galvojom, jog tikrai teks darytis. Kokios jusu patirtys, kaip elgiates?
Luka Smale parašė:
Merginos, o ka kaip elgiates tos, kuriu rezultatai po genetiko geri? Benusiene pasake, kad musu atveju neislaidautu ir Nipt nesiulo net darytis, nes prisca atsakyma…
Mums tas pats - echo ir Prisca puikūs, todėl Nipt nesidarysim 😉
Luka Smale parašė:
Merginos, o ka kaip elgiates tos, kuriu rezultatai po genetiko geri? Benusiene pasake, kad musu atveju neislaidautu ir Nipt nesiulo net darytis, nes prisca atsakyma…
Kai pasakė, kad pagal echo ir Prisca viskas gerai, tai padėkojome ir laimingi išėjome 😃 Mano amžius toks kaip jūsų buvo 🙂
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai