BJAA parašė:
Dėkui merginos, bet šiandien gimdau... tiksliau cp.. prasidėjo sarėmiai, kaklelis ištirpo, guliu, lašinuosi viską, nes tempiam laiką...kenčiu sarėmius, nes dar gali…
Ojei, laikykitės!!! Stiprybės mažiukui ir pačiai!!! ♥️
BJAA parašė:
Dėkui merginos, bet šiandien gimdau... tiksliau cp.. prasidėjo sarėmiai, kaklelis ištirpo, guliu, lašinuosi viską, nes tempiam laiką...kenčiu sarėmius, nes dar gali…
Ojei, laikykitės!!! Stiprybės mažiukui ir pačiai!!! ♥️
BJAA parašė:
Na tiesa sakant nieko nebekomentavo daugiau, laukia ryt išsamus planas.
Kaklelis 1.7 cm, vidinės žiotys praviros 0.8, bet kaip sakant aš nelabai suprantu …
Laikykitės 🙏 siunčiam mintimis sveikatos jums ir jūsų mažyliui! Jau ne taip mažai savaitėlių. Tikėkimės, kad viskas bus gerai - esat specializuotoje ligoninėje, turinčioje didelę patirtį, įrangą ir gydytojus profesionalus, dirbančius su ankstukais ❤️
Syria parašė:
Merginos, gal žinote ar realu dar išvaikščioti iki balandžio 5 su 2,4 cm kakleliu? Paskyrė man planinį cp, bet tas kaklelis.. bijau kad anksčiau prasidės...…
Mano kaklelis dabar panašus, šiandien deduosi paskutinę progesterono ovulę. Gydytoja nuo šios savaitės leido daugiau pajudėt, bet aš vis tiek dar pasisaugosiu. Aj, maža ką. 36 sav. eisiu į planinę apžiūrą ir turbūt jau irgi derinsime planinės CPO datą.
Esu susiruošus ankstukui kraitelį, bet meldžiuosi, kad neprireiktų ir galėčiau jį padovanot ankstukų asociacijai 🙏
Tai va. Mano planas išnešiot, bet tam turbūt reikės vis tiek labai neatsipalaiduot, nes niekada nežinai. Vienos ir su 1,5 cm. išnešioja iki galo, o kitoms staigiai trumpėja, veriasi ir sunku ką ir padaryt.
BJAA parašė:
Mielosios palaikytojos, gimem po 12 val sarėmių, išsikankinau max, be jokių vaistukų, bandėm tempti kiek galim.
Sveikinimai Jums! Aukit ir stiprėkit ! 🤍🙏
BJAA parašė:
Mielosios palaikytojos, gimem po 12 val sarėmių, išsikankinau max, be jokių vaistukų, bandėm tempti kiek galim.
Uffff - vis pagalvojau apie jus šiandien, ar vaikeliui viskas gerai 🙏 smagu girdėt, kad mažas kovotojas ❤️
BJAA parašė:
Kokia, gera naujiena, koks jis stipruolis 🥰 CP nebedare?
Visa diena, TD tik del jusu 🥰 linkiu, augti ir stipreti 🙏🥰
BJAA parašė:
Sveikinu 💐💐 Stiprėkite!! 🩵
BJAA parašė:
Sveikinimai maziukui atejus i pasauli 🤗🥰💗
Tegu auga ir stipreja! 💪💪💪💗💗💗
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai