Leja. parašė:
Kaip sekasi?
Sveiki, na dariausia testa sestadieni. Rasiau
tai kaip ir hcg parode kad neigiamas. Tai lauksim kito men... kaip jum?
Leja. parašė:
Kaip sekasi?
Sveiki, na dariausia testa sestadieni. Rasiau
tai kaip ir hcg parode kad neigiamas. Tai lauksim kito men... kaip jum?
ginmdv parašė:
Sveiki, na dariausia testa sestadieni. Rasiautai kaip ir hcg parode kad neigiamas. Tai lauksim kito men... kaip jum?
Testas neigiamas vakar buvo.. Vakar labai labai skaudèjo kairę pusę, išgėriau raudono vyno praėjo
lauksim kartu kito mėnesio
Eisiu dar tyrimus pasidarysiu mėnesinių metu, išrašė.
Leja. parašė:
Testas neigiamas vakar buvo.. Vakar labai labai skaudèjo kairę pusę, išgėriau raudono vyno praėjolauksim kartu kito mėnesio
![]()
O kokius tyrimus paskyre? ;)
Sveiki, aš visada buvau stebėtoja, bet šiandien nusprendžiau pasipasakot
2 metus su trupučiu bandome pastoti. Po pusantrų metų bandymų kreipiausi į vaisingumo kliniką Klaipėdoje - pasidariau reikalingus tyrimus - tyrimai geri, vyras turėjo prostatitą - bet išsigydė - lyg ir
ištvėriau gimdos nuotrauką (nors buvo laaaaabai skaudžiai
) dabar eina antra diena po ovitrellės (bijojau susileisti, bet veltui, nes visiškai neskaudėjo, turbūt pačio dūrio bijojau
) - tad namų darbai laukia
ginmdv parašė:
O kokius tyrimus paskyre? ;)
Nelb įskaitau, bet FSH, LH, TTH, FT, DHEAS... ir ir dar 6, čia gal kažkokies hormonai.. TEST
panda321 parašė:
Sveiki, aš visada buvau stebėtoja, bet šiandien nusprendžiau pasipasakot2 metus su trupučiu bandome pastoti. Po pusantrų metų bandymų kreipiausi į vaisingumo kl…
Linkiu sėkmės, kaip supratau pirma stimuliacija
panda321 parašė:
Sveiki, aš visada buvau stebėtoja, bet šiandien nusprendžiau pasipasakot2 metus su trupučiu bandome pastoti. Po pusantrų metų bandymų kreipiausi į vaisingumo kl…
Sveiki! Žinokit mano istorija irgi panaši
gimdos nuotrauka kažkoks neapsakomas dalykas
o adatos bijojau oj.... vyras suleido... bet reakcija irgi tokia pat... kad nebuvo ko bijot 🤗
Aš jau 11 dienų po ovitrelės ... nesinori nukabinti nosies bet pilva spazmuoja kaip pries mm.... Kokioj jūs klinikoj klp ?
Jei ciklas 30 dienų gi vaisingiausia diena mazdaug 15-16? Siandien man ta 15 diena nuvaziavau pas daktare foliu pasiziuret ir pasikonsultuot kada ovitrelle susileist sako nieko nera foliai neuzauge... yra jum taip buve? Praeita men viskas buvo uzauge si niekas...😞 su asarom is daktares gryztu😞
kotusiukas parašė:
Jei ciklas 30 dienų gi vaisingiausia diena mazdaug 15-16? Siandien man ta 15 diena nuvaziavau pas daktare foliu pasiziuret ir pasikonsultuot kada ovitrelle susileis…
Buna kartais taip
kotusiukas parašė:
Jei ciklas 30 dienų gi vaisingiausia diena mazdaug 15-16? Siandien man ta 15 diena nuvaziavau pas daktare foliu pasiziuret ir pasikonsultuot kada ovitrelle susileis…
Galėjo, arba jau ovuliavo
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai