Nayra parašė:
aš irgi toj pačioj stadijoj 🙁 kuri tau stimuliacija?
Bus antra
Nayra parašė:
aš irgi toj pačioj stadijoj 🙁 kuri tau stimuliacija?
Bus antra
Cococla parašė:
Man buvo pirma. KIek tu turėjusi?
ši antra
amore_ parašė:
Merginos, jeigu 11d ryte susileidau ovitrelle, tai galiu 25 jau darytis nt? Kaip ir 14ta diena bus po![]()
taip😊
Sveikos merginos vasario 13d susileidau ovitrelle 14-15d buvo atliekami n.d nuo 17d geriau 10 dupkaston šiandien pasidariau ryte testa neigiamą po pietų pakartojau jau neryškiai teigiamas praėjus 4h valandom pasidariau dar viena ir vel neryškiai teigiamas vakare susipirkau kitos firmos ir vel neigiamas ir likau tokioj nežinioje ar čia vaistų likučiai ar galiu tyliai džiaugtis rytoj kaip mėnesinės turėtų prasidėti
Agnė Grikšienė parašė:
Sveikos merginos vasario 13d susileidau ovitrelle 14-15d buvo atliekami n.d nuo 17d geriau 10 dupkaston šiandien pasidariau ryte testa neigiamą po pietų pakartojau …
Nebeturėtų būti ovitrelle likučių, bet dėl ramybės pasidaryciau ryt hcg kraujo tyrima 🙂
Agnė Grikšienė parašė:
Sveikos merginos vasario 13d susileidau ovitrelle 14-15d buvo atliekami n.d nuo 17d geriau 10 dupkaston šiandien pasidariau ryte testa neigiamą po pietų pakartojau …
Kelinta jum cd? Ir ar dar vartojate dufa? Pasidarykite hcg, jei neaiskus testu rezultatai
Agnė Grikšienė parašė:
Gal testų jautrumas skiriasi, bet geriausiai būtų, jei pasidarytumėt kraujo tyrimą ;)
Irvutė parašė:
Kelinta jum cd? Ir ar dar vartojate dufa? Pasidarykite hcg, jei neaiskus testu rezultatai![]()
26cd dupkaston jau nebevartoju
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai