Butterfly66 parašė:
Merginos, kuo jums pakeite progesteron 200mg????nebėra jų prekyboje
Kalbate apie besins? Paprašykit, kad jums išrašytų vardini receptą utrogestan. Be vardinio neparduoda. Man ginekologė išrašė, nes besins niekur nebebuvo.
Butterfly66 parašė:
Merginos, kuo jums pakeite progesteron 200mg????nebėra jų prekyboje
Kalbate apie besins? Paprašykit, kad jums išrašytų vardini receptą utrogestan. Be vardinio neparduoda. Man ginekologė išrašė, nes besins niekur nebebuvo.
Bonyte parašė:
Reikės ryt skambinti, taip apie besins rašiau
Sveikos, merginos. Man pirma stimuliacija, vakar buvo 11 c.d., gydytojas mato dominuojanti foli 19mm, tai vakar 18 val susileidau ovitrelle. Bijau praziopsoti ovuliacija, nes as jos niekad nejauciu
siandien ryte su vyru turejome santykius, sekantys tikriausiai turi buti rytoj ryte? Gydytojas jokios schemos nepasake, sako vyro spermograma gera, kiek norit tiek lyt. aktu ir turekit, tai visai pasimeciau, kad neprazippsoti, bet kad ir sperma nesuskystetu..
Labas rytas. Aš su tokiu klausimu. Man dabar buvo antra stimuliacija, suleido ovitrelle injekcija, prie to pačio išrašė gerti estrofem tabletes ir naudoti progesterono tabletes į makštį. Keista vienas dalykas kad pradėjo greitai augti svoris,kur pas mane jis nei augdavo nei žemėdavo. Čia gali būti dėl visų šitų vaistų ?
Sveikos,
Jungiuosi ir aš į grupę. Mano situacija 2 metai nevaisingumas dėl anovuliacijos. 5stimuliacijos su Letrozole, Bemfola, ovitrelle.. Tačiau nesėkmingai. Dabar buvo taikyta IUI procedūra.
Užaugo du gražūs foliai 21mm ir 19 mm 07.20 susileisiu ovitrelle, 07.22 IUI.
Neištveriau ir dariausi nt 07.29 (9 dienos po ovitrelle) rodė paprasras testas visiškai baltą. Tai vadinas pas mane jau nebebuvo ovitreles likučių.
Dariausi vakar 08.02 ir šiandien 08.03 Nt ir va koks rezultatas. Ar galiu tyliai džiaugtis?
amadinka parašė:
Sveikos, gal kazkas siomis dienomis leidziasi ovitrelle ?
Sveika, taip, baigiau letrozole gerti ir jei viskas gerai sia savaite teks leistis ovitrelle. Laukia dar vizitas pas gyd. 👌
amadinka parašė:
Sveikos, gal kazkas siomis dienomis leidziasi ovitrelle ?
As sivakara leisiuos
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai