Agnet parašė:
Man 16dšita 6 ir paskutinė stimuliacija, jei nepavyks tai irgi pereisim prie IUI
![]()
Gal zinote kiek gali buti stimuliacijų su ovitrelle?
Agnet parašė:
Man 16dšita 6 ir paskutinė stimuliacija, jei nepavyks tai irgi pereisim prie IUI
![]()
Sveikos merginos
jungiuosi ir as prie jusu. Ovitrelle susileidau si penktadieni pirma karta, nes apsilankiau pas ginekologe desineje kiausideje fokikulas uzauges 21 mm. Tai pasiule pameginti ovitrelle, vakat velai vakare pajutau kad vyksta ovuliacijos. Nes viskas skaudejo ir desini sona ir pilvo apacia tempe. Klausimas kada galiu pradet gadinti nt testus? Ar viska pamirsti nestresuoti ir savaime laukti
bus ar ne mm
Dite33 parašė:
Sveikos merginosjungiuosi ir as prie jusu. Ovitrelle susileidau si penktadieni pirma karta, nes apsilankiau pas ginekologe desineje kiausideje fokikulas…
Man testas rodė 13 dienų po Ovitrellės
o gydytoja nesakė, kada daryt NT?
aš tai patarčiau palaukt ilgiau, nes Ovitrellė gana ilgai laikosi organizme ir rodo II
apgauti gali.
kotusiukas parašė:
Man gydytojas sakė kad galima kiek tik nori
Dite33 parašė:
Ar normalu, kad po ovitrelles temptu pastoviai pilvo apacia kaip prieš mm. Šiandien yra 6 diena kai susileidau.
Ir man taip pat buvo, tai manau, kad normalu. Nes nieko blogo po tu tempimu nenutiko, o ovitrelle leidausi ne karta
layla.jassim parašė:
Sveikos, ar normalu kad nėštumo testas nerodo jokių Ovitrele požymių slapime? Dariausi NT gal tris dienas ir nieko
Gal blogai susileidot?
Turetu rodyti, man rodydavo net tie nejautrus pigiukai.
layla.jassim parašė:
Sveikos, ar normalu kad nėštumo testas nerodo jokių Ovitrele požymių slapime? Dariausi NT gal tris dienas ir nieko
Man nerodė po 7d., leidausi nepati - suleido gydytojos seselė
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai